..

..

Terkini ! Pemuda Umno Jelutong buat laporan polis isu hina azan dan agama Islam !

on Monday, November 18, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments


Hari ini  Pemuda Umno Bahagian Jelutong  membuat lapuran Polis berhubung penghinaan terhadap laungan azan dan agama Islam oleh seorang Cina di laman sosial facebook .

Mereka mendesak pihak berkuasa menyiasat penghinaan agama yang cukup biadap ini .

Di mana Pemuda Pas & PKR P.Pinang  bila laungan azan dihina ?2 Responses

  1. Anonymous says:

    Pemuda PAS ni mane ade teloor dengan Cine DApigs... dgn Karpal Sinki OKU pun terketar2 nak balun pasal kes suh PAS diharamkan... mmg tak der tutttt deme tuhhhhhh...harap sembang jer berapi2...jd anjng demonstrasi jalanan boleh laa...

  2. Anonymous says:

    MAKIN DAJAL BINATANG-BINATANG BUAS-Musuh Islam/Melayu ini, disyaki CINA SAMSENG DAPBANGKAI/PKR! Cuba kalau bangsa PENDATANG KAPIR buat mcm. mi kat Arab Saudi atau Pakistan - terus diPANCUNG! Kat M'sia saja berani -dasar PENAKUT KURAP!

    Saya syaki ini kerja DAJAL GENG KONGSI GELAP INDIA/CINA (geng-geng ini juga diterajui PATI Bukan Islam yg. jumlah mereka makin MENINGKAT di M‘sia ini sekrg, termasuk MENYAMAQ sbg. org. Islam dgn. IC palsu umat Islam/Melayu), yg. asyik nak MENGHINA Islam/umatnya serta MEMBUNUH dlm. pembunuhan beramai-ramai (GENOCIDE) ke atas umat Islam/Melayu (termasuk pekerja asing Islam)!

    Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.