..

..

Terkini ! Anwar kantoi bohong tak sebut 40, 000 pengundi Bangladesh !!

on Wednesday, November 20, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments


Haha... pembangkang ni kalau dah tak boleh jawab pasal tuduhan fitnah mereka, mula lah nak salahkan pihak lain .

Kali ini yang jadi mangsa ialah blogger Umno yang  dipersalahkan Anwar.



Tetapi kalau kita rujuk balik di Keadilan Daily seperti  yang disebarkan di internet hari ini   .....terang2 dia tuduh JPM terlibat seludup pengundi Bangladesh .







Jadi sah la Anwar kini malu besar kerana pembohongannya menipu isu 40 ribu pengundi Bangladesh.


2 Responses

  1. Anonymous says:

    sampai bila nak membohong tu....bertaubat la wahai gay tua...

  2. Anonymous says:

    KAKAI auta betul la tok Non ni, ya g bodoh je percaya kat die ni..

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.