..

..

NGO MELAYU ISLAM P.PINANG BALUN KEBIADAPAN KUCING KURAP JEFF OOI @dzainalabidin @DrNovandri

on Friday, November 29, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments
Hari ini selepas solat Jumaat , GABUNGAN NGO MELAYU ISLAM P.Pinang mengadakan demontrasi aman membantah kebiadapan Jeff Oii dan Tony Pua di hadapan Masjid Melayu Lebuh Acheh, Lebuh Acheh, P/Pinang,

Jurucakap  Persatuan Anak Muda Melayu P.Pinang Wan Shariwan bin Wan Salim menyatakan  pada 29 Sep 2013  Tony Pua  telah mengatakan kakitangan ROS sebagai anjing UMNO. Beliau  mendesak agar Tony Pua bersama guruxnya seperti Lim Guan Eng dan Lim Kit Siang segera memohon maaf kepada kakitangan awam dan umat Islam kerana hampir 95% kakitangan awam adalah umat Islam.

Selain itu , beliau juga anak-anak   muda Melayu Negeri P.Pinang  tidak akan berdiam diri dan mengingatkan pemimpinx DAP jangan main-main  dengan bangsa Melayu serta menyentuh kesensitiviti agama Islam
Manakala  Pengerusi  Persatuan Anak Muda Melayu  P.Pinang Jahangir bin Abd Shukur pulak  meminta dan menyarankan agar setiap org Melayu di P/Pg utk menghantar 2 ekor binatang, iaitu kucing kurap dan anjing kurap ke rumah Jeff Ooi & Tony Pua.

Beliau juga berkata  sebagai rakyat Malaysia dan juga umat Islam yg suci yg cintakan kesejahteraan dan keamanan negara tidak pernah menghina manax kaum mahupun menjatuhkan maruah seseorang.

Mereka juga membawa kain rentang bantahan yang tertera

 -DAP parti rasis, anti Islam dan benci Melayu
- Amaran!!! Jangan hina penjawat awam Melayu sebagai anjing
-Anjing! Kucing kurap! Apa lagi MP DAP nak kata pada penjawat awam Melayu?
-DAP - Dalang Api Perkauman
- Orang Melayu tolak DAP
- Tony Pua anggap orang Melayu & Islam sebagai 'anjing'
- Kurang Ajar! MP DAP kata kita Melayu anjing! Kucing kurap!


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.