..

..

DAP KASI WARNING AWAL BN , PR AKAN MENANG 135 KERUSI PRU14 ,

on Thursday, November 14, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No CommentsDAP nampaknya antara parti politik  yang ke depan sekali merancang strategi untuk menang PRU14 tatkala parti lain termasuk komponen BN & UMNO masih lagi dibuai mimpi indah masih lagi berkuasa selepas PRU14.

Ye la semua dah dapat habuan masing-masing seperti Ahli Lembaga Pengarah , Pengerusi2 Agensi kerajaan  dan sebagainya .

DAP tak pun pulun gila babi   turun padang tengok rakyatnya sakit mahupun banjir baru -baru ini di P.Pinang  untuk tunjuk mereka berjiwa rakyat .

Sebaliknya mereka hanya buat program kecil2 seperti makan  & menyampaikam sumbangan hamper seperti mana Hari Deepavalli baru-baru ini .

 Ini kerana mereka hanya fokus strategi nak menang  PRU14 .

 Selain kerja  menghasut rakyat benci kerajaan seperti isu  kelemahan polisi  pentadbiran kerajaan ,  barang naik , GST , gula / minyak naik   , mereka tak akan lupa punya pendaftaran pengundi baru .

Setiap pelusuk bandar di Malaysia akan dijelajahi mereka untuk mendaftar seramai mungkin pengundi baru terutama anak -anak Cina bagi menunjukkan mereka ada kuasa di peti undi .
Harap PEMUDA UMNO & PUTERI UMNO dapat gerakkan kempen besar -besaran daftar pengundi baru start daripada sekarang . Jangan tunggup nak hampir PRU baru nak buat kerja .
Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.