..

..

Serangan bertalu-talu Malaysiakini banyak mana pun, @Zahid_Hamidi tak goyang bro !!

on Monday, October 7, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments





Hang pa lihat lah sendiri usaha tahap gila babi  Malaysiakini untuk menjatuhkan imej Zahid Hamidi . Babi gila pun tak macam Malaysiakini ..hahaha.

Zahid tak goyang pun hang pa serang pi la sampai tak tidoq  pun .. yang nak undi Zahid bukan macai Anwar Botox tapi 150 ribu ahli  UMNO .

Yang kaki baca portal penipu hanya golongan macai pembangkang je bukan makcik2 perwakilan UMNO di ceruk felda.

Lagi banyak  Malaysiakini membelasah   Zahid ..lagi banyak lah sokongan akar umbi UMNO nanti !!





4 Responses

  1. masalodeh says:

    Tahniah malaysiakini...anda menguatkan kedudukan zahid dalam UMNO dan mengukuhka lagi keyakina melayu terhadap zahid...malaysiakini masuk perangkap zahid...siapa bijak dan art or war......

  2. Anonymous says:

    Zahid Hamidi TERBAIK!!

    Malaysia kini kini di Malay_siakan!!

    Wahkahkahkah

  3. Anonymous says:

    You tanya lagi, I saman you. Ungkapan seorang ahli politik kepada wartawan yang tak akan dilupakan oleh majoriti rakyat Malaysia.

  4. Anonymous says:

    etika wartawan ialah melaporkan news atau menghasut? dasar anda haluan kiri...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.