..

..

PRK SUNGAI LIMAU : UMNO P.PINANG KEMPEN KE RUMAH UNTUK DEKATI PENGUNDI #PRKSgLimau @dzainalabidin

on Thursday, October 31, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


PDM  Kabu 10  merupakan peti undi yang dimenangi PAS hanya 87 undi pada PRU13 yang lalu . UMNO P.Pinang & Bahagian Pokok Sena telah ditugaskan untuk membantu jentera BN di peti undi ini .

Daripada pemerhatian GPB  di peti  undi , setiap hari gerak kerja kempen diatur  diketuai Datuk Musa Sheikh Fadzir  dan kempen dari rumah ke rumah menjadi strategi utama untuk menang di PDM ini .

Hari ini    Pengerusi Badan Perhubungan UMNO P.Pinang  Dato Zainal Abidin Osman bersama barisan jenteranya telah   melakukan walkabout bertemu pengundi di kawasan kampung dalam PDM Kabu 10. Kebanyakkan pengundi yang dilawati adalah terdiri daripada  warga emas , ibu tunggal & golongan OKU.

Jika pendekatan ini digunakan dalam tempoh kempen berbaki 4 hari lagi , insyallah PDM ini mampu dimenangi BN pada 4hb ini

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.