..

..

MP PKR PADANG SERAI MEMANG WAKIL RAKYAT BUTA PERUT TAK ADA AKAI !!

on Monday, October 7, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments
Ghana  53 dipaksa di anjing kan dengan menggigit momorandum untuk diserahkan kepada JKM

Dilayan serupa Manusia kah ini? Apa sepatutnya mereka buat? 
AMBIL GAMBAR? (credit to LatheefaKoyak)
TERUSKAN MERANGKAK SAMBIL MENGIGIT? (credit to N.Surendran)
Ahli PKR Padang Serai dengan sengaja telah mempergunakan warga India yang dikatakan bertaraf miskin dan OKU untuk membuat bantahan terhadap ketidak perihatin JKM kerana mengabaikan warga miskin.

Oleh itu MP Padang Serai N Surendran bawa 50 penyokongnya untuk buat bantahan dan menyerahkan memorandum. Jelas menunjukkan Surendran mempunyai otak setaraf lembu kerana memudahkan kerjanya dengan menyuruh pengikutnya sendiri ke JKM untuk berdemo.

Apa yang patut dilakukannya ialah membantu penduduk untuk mendapatkan bantuan.  Inilah kerja pembangkang sejak 2008 mereka tak buat kerja. Dulu Gobala sekarang Surendran pula.. 

P/S: Kenapa N Surendran tak serah sendiri dan perlu demo? Demo itu biasa la bagi mereka tapi yang OKU tu kenapa disuruh serah sendiri merangkak serupa ANJING dan dibiar oleh 50 MACAI yang hadir? Kalau MP Padang Serai dah memang bangsat dengan taktik propaganda nya.Yang Latheefa koya tu lagi bodoh.nak nampak derita atau teruk pun AGAK AGAK la.


Ini orang kata BUTA PERUT TAK ADA AKAI ...  AKAI MP PKR PADANG SERAI  LETAK KAT LUTUT 

MP Padang Serai N Surendran  yang sihat segar bugar kenapa tak bantu serahkan memorandum tersebut? kenapa paksa OKU naik tangga gigit surat pastu rakam buat drama Tamil  untuk bagi orang India marah kerajaan BN .

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.