..

..

Dah nak kalah , Lokman meroyan di portal Meloyakini !

on Saturday, October 12, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments
Calon bagi jawatan naib ketua Pemuda Umno, Lokman Nor Adam kecewa apabila mendakwa dimaklumkan bahawa ada kalangan bahagian yang sebelum ini bersamanya, dikatakan telah beralih sokongan kepada calon lain.

Selain Lokman (kanan), tiga lagi calon yang bertanding jawatan tersebut ialah Ketua Pemuda Umno Tenom, Jamawi Jaafar; Ketua Pemuda Umno Perak, Khairul Azwan Harun dan Ketua Pemuda Umno Lenggong, Mohamad Iruan Zulkefli.

Dalam SMS kepada Malaysiakini, Lokman yang juga exco Pemuda Umno mendakwa bahawa dari semalam lagi, beliau dimaklumkan bahawa banyak bahagian yang sebelum ini menyokongnya, dikatakan berpaling kepada calon lain.

Lokman mendakwa sistem pemilihan baru yang melibatkan 76,000 perwakilan di seluruh negara, akan memihak kepada mereka yang mempunyai sumber kewangan yang kuat. 

"Saya akan meneruskan perjuangan saya walaupun keputusan nanti tidak menyebelahi saya," tulisnya dalam SMS tersebut.


Komen GPB

Meroyan la  wahai Lokman..dulu bukan main gah bercakap dirinya calon akar umbi . 

Sepatutnya dia patut  salahkan dirinya sendiri..Seperti contoh ramai perwakilan Pemuda di Bahagian Prmtg Pauh sendiri kecewa bila dia menghentam Presiden berikutan keputusan kerajaan kurangkan subsidi semasa kempennya di negeri ini .

Sekarang bila dah nak kalah ..meroyan salahlan orang..


2 Responses

  1. Anonymous says:

    Kita kawan2..takkan nak kata, 'saya taknak sokong kamu'. Memang depan2 kita kata nk sokong, tapi untuk kebaikan, baik kita memilih yang terbaik.

    wassalam. saudara boleh cuba lagi. jangan lawan parti, baru orang respek!

  2. Anonymous says:

    aku doakan semoga lokman adam kalah...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.