..

..

BIL ELEKTRIK : MP DAP KANTOI , TAK TAHU BEZA KOMPLEKS & RUMAH !

on Wednesday, October 30, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments
Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Shahidan Kassim hari ini memberi penjelasan berhubung isu bil elektrik kediaman rasmi Perdana Menteri di Kompleks Seri Perdana.

Shahidan menjelaskan bahawa bil yang tinggi disebabkan ia termasuk penggunaan dewan seminar, bilik mesyuarat dan kuarters kakitangan dan ia bukan hanya digunakan oleh Perdana Menteri dan isteri.Beliau berkata, demikian dalam sidang akhbar di lobi Parlimen di sini hari ini bagi menjelaskan apa yang dipertikaikan Dr Ong Kian Ming (DAP-Serdang).

"Sebagai anggota Parlimen dia (Ong) harus tahu bezakan antara kompleks dan rumah...jika seluruh kompleks itu hanya digunakan oleh Perdana Menteri dan isterinya, bil elektrik akan sama seperti mana-mana rumah yang didiami dua orang," kata Shahidan.  - Bernama


2 Responses

 1. Anonymous says:

  Payah kalau kerja nk membangkang je. Tak produktif langsung.

 2. Anonymous says:

  Memang dasar BABI HUTAN LIAR puak Kapir DAPBANGKAI ini! Geramnya aku!

  BINATANG betullah si SAMSENG PENDATANG KAPIR DAPBANGKAI ni - dahlah si PENDATANG Cina/Bukan Islam asyik terus JAJAH dan RAMPAS hak dan tanah PUSAKA kita, sejak mereka di bawa PENJAJAH British-Zionis LAKNAT!

  Haritu juga, dahlah DAPBANGKAI kurang ajaq soalkan YB PM kita naik jet khas utk. PM; nak PM kita naik MAS mcm. org. biasa! Obama mahupun kat seluruh Barat, PM dan Menteri ada jet Tentera Udara khas sendiri - utk. mengawal keselamatan Menteri dgn. amat ketat!

  Sekrg. PM dan TPM ISLAM/MELAYU kita terus diHINA dgn. amat KEJI oleh si Kapir DAJAL ni, psl. bil letrik pula - kalau kat Barat pun, tak pernah keluar isu mcm. ni! Patutnya si MUSUH Islam/Melayu yg. makin RAKUS, mcm. BINATANG-BUAS ini, diHALAU saja dr. Tanah Melayu ISLAM kita ini!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.