..

..

ZAIDI SERAH BORANG TANDING KETUA UMNO BAHAGIAN PERMATANG PAUH #zaidi4PrmtgPauh

on Saturday, September 21, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments

Ketua Pemuda UMNO Permatang Pauh ,Mohd Zaidi Hj Mohd Said  menyerahkan  borang pencalonan untuk bertanding sebagai Ketua UMNO Bahagian Permatang Pauh .
 Ketua Pemuda UMNO P.Pinang ,  Dr Ir Shaik Hussein Mydin  merupakan antara pemimpin yang awal menyerahkan borang pencalonon kepada jawatakuasa pemilihan UMNO 2013 untuk bertanding Ketua UMNO Bahagian Bagan . 
Dato Zainal Abidin Osman  yang juga Pengerusi Badan Perhubungan UMNO P.Pinang  menyerahkan borang pencalonan   mempertahan jawatan Ketua UMNO Bahagian Nibong Tebal .Beberapa kejutan turut disaksikan setakat pukul 12  tenghari  ini antaranya apabila bekas Adun Permatang Pasir   , Datuk Ahmad Saad  menyerahkan borang untuk bertanding jawatan Ketua UMNO Bahagian Prmtg Pauh  .

Manakal  Calon BN di Parlimen Prmtg Pauh di PRU13 , Dr Mazlan Ismail juga bertanding  untuk  jawatan Timbalan Ketua UMNO Bahagian Prmtg Pauh . -MY PENANG ONLINE -


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.