MANTOP ! VIDEO BINI MAT YO KURANG AJAR JADI BAHAN LAWAK SUPER SPONTAN !

on Saturday, September 28, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments
 Video tentang kes panas Bini Mat Yo dengan Pak Guard rupa-rupanya telah menjadi modal artis pelawak negara dalam show Super Sponton . Ia dimulakan oleh Jep Sepah dan diikuti oleh Johan dan Nabil .

 Jom Layan ...class beb !!

 PAKCIK DAYUS.. PAKCIK... DAYUS PAKCIK DAYUS ..

.SAYA TAK BODOH SAYA TAK BODOH SAYA TAK BODOH ..


 


4 Responses

 1. Anonymous says:

  BETINA KURANG AJAQ! Tak ada hormat lansung orang tua, apalagi Pakcik Islam/Melayu miskin, yg. terpaksa kerja kuat menyara keluarga dia! Dahlah tu, kononnya menyesal, minta maaf pd `rakyat` konon, awat tak minta maaf pd. Pakcik malang itu sendiri, kalu betul-betul ikhlas! BERTAUBATlah betul-betul pada Allah SWT; jgn. nak ingat glamour-perangai-mcm-binatang-buas aja; dan pi minta maaf dgn, IKHLAS dan perasaan MERENDAH DIRI pd. Pakcik malang kita itu!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

 2. Anonymous says:

  Betina Sial!!

  Pakai baju nampak longkang Sial!!

  Perangai mcm Sial Maki hamun orang tua!!

  Laki Mat Yo pon mcm sial tak tau nak tegur bini!!


  Pasangan macam sial!!!

 3. Anonymous says:

  Harap semua ambil pengajaran dari insiden ni.
  Kpd semua selebriti, semua org yang terkenal, semua individu dan seluruh rakyat Malaysia, ingatlah.......status, pangkat dan harta bukan menjadi kayu ukuran. Yang utama ialah sikap kita. Budi-bahasa jugalah yang dipandang orang. Sentiasalah berendah diri hendaknya.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.