..

..

HOT ! GAMBAR PEMIMPIN DAP SEMBAH MAYAT CHIN PENG PENGGANAS KOMUNIS !!

on Sunday, September 22, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 5 Comments
Tahniah buat Ahli Parlimen DAP Jelutong, Jeff Ooi yang tidak bersembunyi menyatakan sokongan dan peminat kepada bekas Setiausaha Agung Parti Komunis Malaya, Chin Peng. Beliau secara terang-terangan memuatnaik gambar beliau menyembah mayat Chin Peng di laman Facebook beliau. Gambar di atas adalah gambar Jeff Ooi dan Pembantu Khas Pengerusi DAP Pulau Pinang, Li Hanming.

Kedua-dua tokoh DAP ini tiba di Bangkok pada pukul 9.45 pagi semalam dengan menaiki penerbangan Thai Airways. Kehadiran Ahli Parlimen DAP Pulau Pinang ini memberi penghormatan terakhir kepada "The Butcher of Malaya" di Kuil Wat That Thong ini juga turut mendapat liputan akhbar Thailand Kwong Wah eNews, di sini.

CTS masih menantikan gambar-gambar ADUN-ADUN Selangor yang 'kebetulan' mengadakan 'retreat' di Bangkok pada masa Chin Peng meninggal dunia. Takkan sudah berada di situ, mereka tidak hadir memberi penghormatan yang terakhir, terutama bagi ADUN-ADUN DAP yang sayang dan cintakan DAP? 

sumber : CTS 


*** DAP dan KOMUNIS memang adik beradik ....tak boleh disangkal lagi . Depa memang peminat tegar Chin Peng . Mujur lah BN memerintah Malaysia ..kalau dapat kepada PR sudah lama Chin Peng diangkat pejuang negara  !!


5 Responses

 1. Anonymous says:

  Jelas ahli politik ini penyokong komunis dan pkm adalah pertubuhan yg di haram di Malaysia. Ayuh hapuskan komunis dari bumi malaysia walau nyawa jd taruhan..sudah cukup mereka membuat kaum peribumi jd dayus...

 2. Anonymous says:

  Itulah bila si BAHLUL-BAHLUL pi sokong parti SAMPAH DAPSYAITAN/PKR yg. patut digelar "parti SAMPAH utk. GANGSTERS/PENGGANAS"! Sebab itu, JANGAN bagi peluang lansung pd. DAPBANGKAI/PKR MEMERINTAH Tanah Melayu ini - kerana penjenayah/pengganas akan BERKUASA, termasuk si PENGGANAS KOMUNIS PENDATANG CINA mcm. chin peng-HARAM-JADAH ini!

  Dan mana- mana puak pembela ANJING PENGGANAS BUAS KOMUNIS CINA chin peng juga patut digelar ANJING-ANJING/BABI-BABI PENGGANAS BUAS, yg. harus BERAMBUS SELAMANYA dr. Tanah Melayu ini! NGO-NGO Islam/Melayu harus buat lapuran polis pasal penyokong PENGGANAS ini dari parti politik DAPSYAITAN/PKR dsbnya - apalagi sipartin penyokong PENGGANAS ini memerintah Selangor dan P. Pinang! Kalau di Jerman/Barat cthnya, sesiapa, apalagi pemimpin politik, menagagungkan Hitler/Nazi secara terbuka, akan diPENJARAkan dan dikecam habis-habisan! Tapi kat M'sia ni, tak takut lansung CINA PENDATANG termasuk pemimipin politik mereka, mengagungkan PENGGANAS Komunis CINA yg. terlibat dln. pembunuhan beramai (GENOCIDE) perkauman ke atas umat Islam/Melayu! Memang SYAITAN puak CINA PENDATANG mcm BABI PENGGANAS ini!

  Airmata saya MENGALIR dan hati saya begitu MEMBARA marah setiap kali membaca sejarah malang umat Islam/Melayu dan Bumiputera lain, diBUNUH dgn. amat kejam oleh militia PENGGANAS-KOMUNIS yg. diketuai PENDATANG CINA-HARAM-JADAH chin-peng! Kita jgn. Lupa sama sekali, nasib arwah polis/tentera Islam/Melayu yg. dipaksa masuk ke dlm. sarung-sarung/sangkar-sangkar babi, atau Imam/Bilal serta oreang kampung kita dipaksa makan babi dsbnya - , sebelum ditembak, dipancung, disembelih termasuk perut diburaikan, dipotong alat sulit, dicungkil, biji mata, ditikam dgn. bayonet, dsbnya dgn. amat kejam! Atau peristiwa Bukit Kepong, di mana polis-polis Islam/Melayu dan isteri serta anak-anak mereka ditembak/ditikam sebagi tebusan serta diBAKAR hidup-hidup, oleh PENGGANAS-HARAM-JADAH Komunis ini! Beribu rakyat dan polis/tentera, terutamanya yg. Islam/Melayu dibunuh mereka, demi menubuhkan satu lagi negara KOMUNIS CINA PENDATANG!

  Bila darah yg. mengalir adalah kebanyakan dari umat Islam/Melayu, termasuk tentera/polis/orang kampung dari umat Islam/Melayu, akibat dibunuh kejam PENGGANAS KOMUNIS CINA, jgn. harap ANJING-ANJING PENYOKONG PENGGANAS ini akan simpati, tetapi BERSORAK pula mengagungkan PENGGANAS KOMUNIS CINA DAJAL ini! Semacam mereka mungkin juga BERSORAK, bila polis/tentera yg. majoritinya Islam/Melayu kita dibunuh amat kejam di Lahad Datu tak lama dulu!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

 3. Anonymous says:

  idoloji tak boleh diterima.

 4. Anonymous says:

  ISA perlu dipulihkan kerana komunis dalam hutan sudah tiada diganti oleh parti politik DAP disokong oleh PKR.

 5. Anonymous says:

  benar, komunis sekarang berada dekat dengan kita. melayu islam sendiri sokong komunis. hati hatilah, kembalikan ISA.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.