..

..

Apa motif PAS buat himpunan Munajat 100K di Dataran Merdeka ?

on Friday, August 16, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Bila nak berhimpun je , Dataran MERDEKA menjadi tempat kegemaran pakatan atas nama kebebasan berhimpun .Kali ini atas alasan mengutuk kekejaman kerajaan Mesir dan Dataran Merdeka menjadi pilihan utama PAS.

Target PAS yang hadirin  nak mai tu sampai 100 ribu .... muat ke Dataran Merdeka dengan jumlah sebanyak itu ??   Sudah tentu   kesesakan teruk akan berlaku di kawasan berkenaan & menyusahkan warga kota .

Persoalannya ,  mengapa tak dibuat saja himpunan munajat ini di masjid - masjid yang sudah semestinya akan diadakan solat hajat memohon pertolongan daripada Allah untuk rakyat Mesir ?

GPB melihat himpunan anjuran PAS ini hanya  bermotifkan politik yang cuba meraih sokongan politik melalui simpati rakyat Malaysia terhadap kekejaman dilakukan kerajaan Mesir terhadap rakyatnya .

Akhir sekali nak tanya puak PAS ni ..dah dapat ke permit Polis untuk berhimpun seperti termaktub dalam Akta Perhimpunan Aman ??   Tuan punya tanah di Dataran iaitu DBKL ada bagi ke ??*** Kita tunggu apa kata PAS bila tak dapat berhimpun di dataran ini ...hahahaLeave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.