..

..

VIDEO BUKTI BUDAK MAHASEWEL INI HASUT RAKYAT TUMBANG KERAJAAN @tunfaisal

on Sunday, May 19, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 CommentsKalau korang   tengok video sedutan yang budak mahasewel kesayangan Anwar ini menjerit mahu tumbangkan kerajaan UMNO BN bukan melalui PRU sebaliknya demontrasi jalananan , memang satu tindakan  biadap  & kurang ajar !!!

Tindak tanduknya kini cukup merbahaya dan boleh membawa ancaman kepada ketenteraman awam .Memang tepat tindakan tegas diambil oleh pihak polis dengan menangkap budak gila ini pada hari ini sebelum dia dok menghasut lagi rakyat turun ke jalanraya untuk tumbangkan kerajaan .

Lagi pun dalam ucapan hasutan nya  memang kurang ajar hingga  mencabar pihak Polis agar buat laporan  untuk  menangkapnya.

Nah ! Sekarang padan la punya muka ...merengkok la dalam LOKAP yang sejuk tu bersama-sama  penagih dadah. .... tak lama lagi kawan-kawan hang akan menyusul juga ....4 Responses

 1. Anonymous says:

  Kalau pengikut demonstrasi jalanan mati atau dipenjara adakah aljubburi akan tanggung anak bini atau ibubapa korang?

 2. Anonymous says:

  Kalau pengikut demonstrasi jalanan mati atau dipenjara adakah aljubburi akan tanggung anak bini atau ibubapa korang?

 3. Anonymous says:

  spesis pak jabit... tengah syok sendiri dapat pegang microphone n tak sangka kene tendang upsi pun, cakap dia masih laku kat kalangan kawan2 yang sama bebal...

 4. Anonymous says:

  sian aku nengok dia org nih....
  di perkudakan oleh DAP

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.