..

..

TERKINI ! 10 ribu baju berlogo BN dah dibeli Pakatan untuk provokasi selepas jam 12 tengahari !!

on Sunday, May 5, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment


Keadaan terkini  jam 10 pagi  tempatan pengundian di Permatang Pauh terkawal dan ramai rakyat keluar sejak proses pengundian bermula .

Cuma yang GPB minta kepada jentera BN agar berwaspada   taktik sabotaj PKR yang dikhabarkan akan bermula jam 12 tenghari .   mesej yang GPB terima ialah :


As salam.., antara maklumat sabotaj menarik selain perhimpunan 505 ialah pkr dikatakan telah beli 10 ribu helai baju berlogo bn bg tujuan provokasi utk cetuskan kekecohan di pusat2 mengundi...tlg maklum kpd yg lain Dan berwaspada.Mereka mungkin akan memberi baju-baju ini kepada mat2 bangla untuk dipakai baju BN dan dihantar ke sana sebagai pengundi hantu . Seterusnya petugas2 mereka akan menangkap orang2 ini dah mendakwa SPR tidak telus kerana ada pengundi hantu .SK PERMATANG PASIR ( PERMATANG PASIR ) 


SK GUAR PERAHU ( PENANTI ) SK SUNGAI DUA ( TASEK GELUGOR ) 
One Response

  1. Anonymous says:

    Orang Melayu Singapura ada kata supaya jangan kaitkan mereka dengan pengundian diMalaysia dan jadikan mereka seolah bogey (hantu) untuk dijadikan bahan omok-omokan. Pun begitu nasib mereka dan agama islam ditangangan PAP apa keistimewaannya? Bukan nak jadikan mereka bogey tapi sekadar menyatakan dan memberi peringatan apa hakikat sebenarnya PAP dan DAP.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.