..

..

Kalau Bang Non jam Omega , kini Stopa Ali jam apa pulak ??? #SpenderStopa

on Sunday, April 14, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 CommentsGPB cukup tertarik sekali dengan pendedahannya yang mungkin mengkantoikan segala jawapan2 "defensive "  pakar komputer PAS yang jumud dalam isu video spender stopa ini .  

Jam sekali lagi menjadi bukti penting dalam al kisah skandal ini seperti jam Omega Bang Non dengan China Doll dulu . Menarik pendedahan yang dibuat oleh Pisau Kedah...


Pisau Kedah tak tau la apakah ianya satu kebetulan saja jam yang di pakai Mustafa Ali sama dengan jam yang di pakai pelakon Video Lucah Spender Putih yang kini sedang hangat di sebarkan dalam laman media maya.

Mungkin kot pelakon Video Lucah Spender Putih tu saja-saja nak pakai jam sama seperti Mustafa Ali, Setiausaha Agung PAS kerana Mustafa Ali mempunyai rupa paras dan nada percakapan seperti dia.

**Lepas ni jom kita siasat handphone apa Stopa Ali pakai plak..Kalau kita belek gambar diatas..gayanya macam iphone je..adakah itu juga satu kebetulan...fikir fikirkan...


4 Responses

 1. Anonymous says:

  menanti dalih pemimpin PAS.., kami semua pakai spenda HIJAU.

 2. bukan hp saja.. beg bimbit pun perlu siasat.
  p/s: mesti lepas ni stopa tukar jenis spender

 3. Abassiah says:

  Itulah pas tak pernah pandang akan dirinya sendiri yg bengkok hanya salahkan besi dan kali ini lutut?

 4. Anonymous says:

  JAM..BAN

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.