..

..

PANAS ! Harakah dibogelkan lagi , mengaku menipu titah Raja Nazrin !!

on Sunday, February 24, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment

Keseronokan macai-macai pembangkang menyebarkan fitnah kononnya ringkasan titah Raja Muda Perak Raja Dr. Nazrin Shah Ibnu Sultan Azlan Shah berkenaan antara PAS dan UMNO yang diceduk daripada portal berita paling kuat fitnah di Malaysia ,Harakah yang mana akhirnya menarik balik kandungan surat tersebut daripada Harakah Daily kerana tidak tepat .

Penipuan terdesak puak-puak ini akhirnya memakan diri mereka juga sampaikan titah Raja Muda Perak pun hendak dimanipulasi untuk kepentingan mereka.KP juga mula-mula dah rasa pelik dengan titah tersebut yang disebarkan oleh macai-macai pembangkang ini kerana daripada penglihatan KP yang melihat sosok peribadi Raja Muda Perak yang berwibawa dan mempunyai prinsip yang tegas ,mana mungkin akan mengeluarkan titah sedemikian rupa.

Untuk membaca titah sebenar Raja Muda Perak,sila klik link ini [Klik Sini]
Inilah fitnah dan pembohongan yang dikeluarkan harakah sumber : KERIS PUSAKA


One Response

  1. Anonymous says:

    Lain kali klu nak refer, biar pada sumber yg credible. Link yg kata titah sebenar tu pun dah edit. Amik dari felda voice. Titah penuh ada kat sini:

    https://www.dropbox.com/s/osayc4237ci3dbn/Titah_Raja_Nazrin.pdf

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.