..

..

TERKINI ! #KL112 #HKR112 Pencacai jalanan Pakatan dah dikepung dalam Kuala Lumpur !!

on Saturday, January 12, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments


Perkembangan terkini  di HKR di Kuala Lumpur menunjukkan pencacai Pakatan sedang menuju ke Stadium Merdeka daripada 5 lokasi iaitu  KLCC ,  KL Sentral , Universiti Malaya , Pasar Seni & Masjid Negara.

Daripada 5 lokasi ini semua sudah ada ketua dan pakaian juga berbeza seperti hijau, oren , merah ,putih & Purple .  Seperti meniru perusuh di Thailand yang memakai baju merah & kuning .

Dijangka kebanyakan  premis perniagaan  akan menutup operasi mereka sebelum jam 2 petang seperti mana rusuhan BERSIH 3.0 kerana bimbang perkara yang tidak diingini berlaku .


Ramai orang bertanya kepada GPB mengapa mereka tidak pergi terus stadium merdeka sebaliknya berarak daripada 5 lokasi sekitar KL .  Sebabnya , mereka mahu ulangi skrip yang sama seperti   BERSIH & menguasai KL melalui perarakan jalanan  selain mahu tunjuk kehadiran yang ramai .

Tetapi lihat la nanti selepas jam 2 ptg , adakah skrip ganas & merusuh seperti BERSIH 3.0 akan berulang ??

Melalui pengalaman GPB di BERSIH 3.0 , Polis dijangka  akan membuat strategi yang sama iaitu mengepung pencacai monyet Pakatan ini  dan orang awam pulak telah dimaklumkan dilarang  memasuki KL daripada 2ptg hingga 5 ptg .  Jika berlaku sebarang rusuhan ganas , hanya polis & monyet2 ini je akan bertembung dan tidak melibatkan orang awam .
di sekitar Masjid Negara yang dihadiri pencacai2 dari utara ini pulak geng Mahasewel belaan pakatan di Universiti Malaya ..
nampaknya budak biadap  Adam Adli jadi kepala ..pencacai ANAK dari KLCC..2 Responses

  1. Anonymous says:

    Kahkahkah.. Ni gambar lama weii.. Nak menipu je kerja kau ni kan.. Dasar takut dengan bayang-bayang sendiri..

  2. Anonymous says:

    Aku yakin kau takkan approve komen aku.. So aku nasihatkan.. Salurlah info yg benar.. Tak payah nak guna footage bersih 3.0 utk burukkan himpunan aman yg sah ni..

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.