..

..

Hot ! Rafizi guna kereta Mercedez buktikan pemimpin Pakatan tak kaya !!

on Monday, January 21, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments

Kalau demonstrasi ini mengayakan pembangkang dan Pakatan Rakyat, kami semua patut sudah pakai Mercedes."

Demikian kata Pengarah Strategi PKR, Rafizi Ramli menjawab dakwaan bekas Timbalan Ketua Penerangan Angkatan Muda Keadilan, Shamsul Hidayat bahawa demonstrasi mengayakan parti pembangkang apabila dana asing mencurah masuk bagi membiayai aktiviti menentang Barisan Nasional (BN).

Kata Rafizi, dakwaan itu sama sekali tidak berasas sama sekali.

Rafizi menafikan sekeras-kerasnya tuduhan tersebut sambil mencabar Shamsul mengemukakan bukti yang kukuh jika dakwaan itu benar.

"Soal wang masuk itu tidak berasas, kecuali dia ada bukti, dia boleh tunjukkanlah, kalau setakat bukti SMS, suruh kutip duit itu tak boleh dilayan.

"Kalau demonstrasi ini mengkayakan pembangkang dan Pakatan Rakyat, kami semua patut dah pakai Mercedes, kaya raya sebab semua setiap kali buat demostrasi, dapat dana mencurah-curah," katanya.-SH-


** Ini satu lagi kenyataan paling bangang oleh jambu Pakatan ..Nak kelirukan rakyat  daripada menjawab pendedahan bekas pemimpin AMK sendiri mengenai dana asing  , guna perumpaan  kereta Mercedez ..hahaha

Jangan perbodohkan rakyat la Rafizi .. Apa ingat nak himpunkan 40 ribu orang untuk berdemontrasi tak guna langsung sekupang pun duit parti ?  Ingat kutip duit derma semasa hari itu cukup untuk tampung semua kos termasuk sewa stadium ? 

Itu ratusan banner ,poster, risalah guna duit mana untuk buat ? Kalau tak dapat dana khas turun mencurah-curah  boleh bikin ke ?? 

2 Responses

  1. salam. saya kagum dgn blog ini dan telah pautkan blog ini ke blog saya. Saya mohon kiranya tuan dapat pautkan blog saya di sini jua. tkasih
    http://anginlautchinaselatan.blogspot.com/

  2. Anonymous says:

    Hidup ni kalau xenipu memang bukan PKR,kalau x putar belit itu bukan PAS,kalau x perkauman itu bukan DAP.
    Hidup mewah le wahai penganut PKR/PASSS,makan le hasil lacur maruah orang!Insyaallah selamat Dunia akhirat!

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.