..

..

Porche Cayman & No plat WWF..hasil jimat cermat seorang Pesuruhjaya PAS !

on Tuesday, January 22, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments





Bukti siasatan di bawah CTS perolehi daripada laman sosial Facebook yang dimiliki oleh sahabat baik CTS, Isu Politik Semasa:
Tadi IPS saja check dalam MyEg... Untuk mengesahkan Porche Cayman WWF 3000 ini milik Pesuruhjaya PAS Perlis, Ustaz Hashim Jasin... Ada dua saman speedtrap AES kenderaan ini selepas IPS buat carian berdasarkan no kad pengenalan: 390801095027... Ada 13 saman semuanya, termasuk 2 saman speedtrap untuk kenderaan WWF 3000, manakala kenderaan lain ialah: RD 6943 (Proton Wira). Kesemua saman berjumlah RM 1250.00... Masih belum dibayar...
Hebat Ustaz PAS ini. Kereta mahal-mahal sanggup dibeli. Saman tak mahu bayar pula dengan segera. Lagi satu, Ustaz-Ustaz PAS ni kaki lumba juga ye? -CST-


Komen GPB 

Korang jangan mengutuk pulak ostat PAS pakai kereta Porche .. Ingat pemimpin UMNO seorang je boleh pakai .  Malah difatwakan  juga  sebelum ini  pencacai2  mereka bahawa dulu  pun  Rasulullah pun memiliki  kuda yang terbaik untuk pergi berperang . 

Lagi satu harus diingatkan   ini bukan duit rasuah /kroni   tapi hasil berkat menabung & jimat cermat sejak dari kecil  sebelum  berjaya memiliki kereta hampir RM 1/2 juta ini ....hahahaha...



 




2 Responses

  1. Anonymous says:

    PAS laa sebenar-benar BIAWAK !!!

  2. Anonymous says:

    Orang PAS kalau tengok orang mewah mula dengki kata macam2,diorang hidup mewah ta pe!!!!Macam POK NIK kaya buat pura2miskin,maka pengikut pun TAKBIRRRRRRRRRRRRRR canang kata POKNIK ZUHUDD!
    Nampak Bodoh tapi menipu xhabis2

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.