..

..

Hot ! Pakatan bohong 100 ribu , ini dia angka sebenar #KL112 #HKR112

on Saturday, January 12, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 8 Comments





Portal  Malaysiakini , Hishamuddin Rais & Kit Siang semuanya bohong pasal angka hadir ke stadium Merdeka .





Jika berpandukan kepada fakta kapasiti stadium Merdeka , ia hanya boleh memuatkan 30 ribu sahaja .Anggaran angka  kehadiran monyet Pakatan dari seluruh negara yang sebenar  hanya lah 45 ribu !!

Jadi ,  matematik portal Malaysia yang anggarkan  mencecah hingga 100 ribu  ternyata satu pembohongan.




8 Responses

  1. Anonymous says:

    Brok, capacity 25k tu tempat duduk sahaja, tidak termasuk atas padang, running track diluar stadium lagi, kalau dikirakan semua berapa ek? 25k juga ke? Kenapala anda begitu berok..kikikiki kiraan pun tak pandai..puihhhh

  2. Anonymous says:

    bodoh bloger nih..

  3. Aduhai... says:

    Bab Ilmu Hisab ni pembangkang ni memang pakar. Setiap yang di hisab angkanya pasti meningkat.

    Semua ini asuhan dari Pakar Ilmu Hisap menghisap Ketua Pakatan Abang Non. Bravo Abang Non !

  4. Anonymous says:

    beruk,capasity tempat duduk 25k,atas padang 20k,jumlah 45k shj..betullah tu,apa punya bengap lah lu beruk..

  5. Anonymous says:

    Itula, monyet2 ni tau menghisap je mcm boss dia jugak, bodoh... haha..

  6. Anonymous says:

    kesihan aku dok dengar pakar-pakar ni dok komen....apalah orang kisah berapa yang hadir...yang penting memang ramai... melimpah sampai luar stadium... sampai media tak berani nak keluarkan gambar kat suratkhabar mereka... tv pon tak berani nak keluar video... yalah takut heboh satu malaysia..

  7. Anonymous says:

    250 ribu orang la,kan stadium tu dah ditambah kerusi lagi,hahahahhahahahhahahah,bodohnya pakatan rakyat

  8. Alah.. Berhimpun ke tak, kita duduk dalam Malaysia nie memang tak pandai bersyukur... Itu yang rasa susah jer memanjang... Beri satu contoh negara terbaeeek dunia... Cuba bagi contoh... Yang mana rakyatnya tak susah...

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.