..

..

GEMPAR ! Nasha bakal dikenakan tindakan kerana ikut Najib ke Gaza !!!

on Wednesday, January 23, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 5 Comments


Kebanyakan penyokong Pas menyifatkan tindakan Bekas Timbalan Presiden Pas, Nasharudin Mat Isa mengiringi Najib ke Gaza sebagai satu tindakan provokasi kepada parti tersebut.

Nasharudin kini bersama rombongan Perdana Menteri di Palestin dan juga beberapa negara Arab. Ia dikatakan menjadi tamparan hebat kepada Pas yang kini sedang sibuk membuat persiapan untuk PRU13.

Tindakan Nasharudin yang bersama-sama dengan Najib itu akan dilihat sebagai satu tindakan yang amat bertentangan dengan prinsip Pas yang menolak sebarang kerjasama dengan Umno.

Ada sebilangan pemimpin Pas dikatakan khuatir jika penyokong parti memandang sinis terhadap pendirian pemimpin-pemimpin tertinggi Pas terhadap Umno.Seorang pemimpin Pas tempatan yang ditemui pihak UtaraNews menggesa Majlis Syura mempertimbangkan untuk mengambil tindakan tegas terhadap Nasharudin kerana didakwa khianat terhadap parti.

"Kalau orang kuat Pas sendiri sokong Najib, bagaimana kalau jemaah-jemaah Pas mempersoalkan pendirian pemimpin tertinggi diatas..? "Ini pasti akan memberikan implikasi buruk kepada parti menjelang pilihanraya umum nanti.." kata beliau. -UTARA NEWS-


5 Responses

 1. Anonymous says:

  Jeles sebab tak dapat ikut tu...hahahaha

 2. Anonymous says:

  Mungkin itu pilihan NASHA,pas dh x relevenlagi dan UMNO jadi pilihan untuk memperjuangkan hak agama bangsa,biarlah orang pas lain berbaris tungu giliran untuk bersunat dengan dengan TOK MUDIM DAP.

 3. Anonymous says:

  Nasha pergi kerana Islam.Bukan kerana Najib.
  Najib mengamalkan silatulrahim...apa salahnya?
  Bukankah itu yg di tuntut Islam?
  Jangan terperanjat kalau Najib ajak Nik Aziz pergi nanti.

 4. azizan says:

  Nik aziz dah nyanyok nk letak jwawatn. Akuy gnti dia nt

 5. Anonymous says:

  setuju dengan komen Anonymous 2:04 PM.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.