..

..

Azrul jambu rupanya tak amanah , dedah rahsia maklumat bank ??

on Tuesday, January 22, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments


Bank Islam membuat laporan polis ke atas ketua ekonomisnya Azrul Azwar Ahmad Tajudin atas dakwaan memiliki dan mengedar dokumen sulit syarikat tanpa kebenaran.

Laporan oleh ketua jabatan sumber manusia Bank Islam, Jamilah Abdul Sallam itu mendakwa dokumen itu melibatkan satu cadangan korporat melibatkan bank tersebut.

"Encik Azrul yang tidak mempunyai akses dan autoriti terhadap dokumen tersebut telah menyerahkan dokumen tersebut kepada pihak ketiga yang tidak berkaitan tanpa mendapatkan kelulusan atau kebenaran," dakwa Jamilah.

Dalam laporan bertarikh 18 Januari itu, beliau juga mendakwa Azrul menyalin dokumen "sulit dan sensitif" terbabit dan menghantarnya melalui emel kepada pihak terbabit.

Laporan polis berkenaan dikesan diterbitkan semula di beberapa blog hari ini.

Ketua polis daerah Dang Wangi ACP Zainuddin Ahmad ketika dihubungi mengesahkan menerima laporan dari Bank Islam tersebut.

Satu kenyataan yang diperolehi Bank Islam pada petang ini turut mengesahkan bahawa satu laporan polis dibuat pada 18 Januari dan bank tersebut turut membuat satu lagi laporan polis hari ini.- MELOYAKINi-
** Kalau Rafizi pun boleh dapat info/data maklumat pelanggan  bank daripada informer mereka dalam isu NFC  ..

inikan pulak Azrul jambu yang dikatakan seorang Pakar ekonomi yang tidak amanah ini . Memang patut dipecat pun oleh majikan ...

 Kesimpulannya , kepada semua bank , kalau staff itu cenderung kepada PKR ..pakat tengok2 la sama ....mana tau ada lagi dokumen sulit syarikat terlepas..hahaha...2 Responses

 1. Hope says:

  Yg peliknya sorang penyokong tegar PKR semalam berkata, analisa Azrul di S'pore (yg sebenar) ialah:

  PRU13 results: best case- BN wins slim, base case- PR wins slim, worst case- PR loses big.

  kata penyokong tadi, (sbb azrul guna frasa 'best case' utk BN dan 'worst case' utk PR) Azrul jelas penyokong BN. Azrul kena pecat sbb bagi analisa tak tepat (BN wins slim)

  Orang BN pulak kata Azrul ni mole PR dalam Bank Islam.

  yg mana satu betul ni..???

 2. Anonymous says:

  Xkanlah seorang ketua ekonomi bodoh sgt nk pecah amanah melalui email..kerani bank pon taw email boleh diakses oleh pihak it bank..hmm

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.