Sebab Nik Aziz batal jadi jurunikah Apek & Leuniey

on Tuesday, December 25, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Ada meeting penting , batal jadi jurunikah  ...itu lah alasan oleh Pok Nik yang sebelum ini gah dibodek  oleh blog2 pencacai Pakatan. tapi akhirnya terpaksa cancel .

Kalau dah ada meeting , mengapa setuju jadi jurunikah sebelum ini  ?? Atau sengaja cancel sebab takut jadi isu politik ..

Mesti frust  blog pencacai2 pakatan pasal Pok Nik tak jadi jurunikah Apek ..hahahaKuala Lumpur - Pasangan Khairul Fahmi Che Mat (Apek) dan Nur Eluniey Natasha Nazri (Leuniey) terpaksa mencari jurunikah lain apabila Menteri Besar Kelantan, Nik Abdul Aziz Nik Mat tidak dapat memenuhi undangan majlis yang dijadualkan berlangsung pada Jumaat ini.

 Perkara ini disahkan oleh Setiausaha Akhbar Menteri Besar, Ahmad Fadhli Shaari yang berkata keputusan tersebut terpaksa dibuat kerana beliau perlu menghadiri Mesyuarat Lembaga Pengampunan Negeri bersama Sultan Kelantan yang berlangsung pada hari yang sama pasangan tersebut dinikahkan.

 Katanya, Nik Aziz yang juga Mursyidul Am Pas telah memohon maaf kerana terpaksa menolak dan tidak dapat menjadi jurunikah kepada pasangan ini kerana mesyuarat tersebut penting.

 Mengikut jadual, Apek, 23, dan Leuniey, 21, bakal dinikahkan di rumah keluarga pihak perempuan di Pasir Pekan, Tumpat pada jam 10 pagi diikuti tiga majlis resepsi yang akan diadakan selepas itu.

 Majlis resepsi pihak perempuan dijadualkan di Hotel Renaissance, Kota Bharu pada 30 Disember, manakala di sebelah pihak lelaki pada 5 Januari 2013.

 Sementara itu, ibu Leuniey, Norlaila Abu Bakar, 40, telah dimaklumkan seminggu yang lalu dan mereka telah mendapatkan khidmat imam masjid Taman SBJ untuk menyempurnakan majlis akad nikah itu nanti.


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.