Isteri Azad risau & tertekan gara-gara kes gaduh ??

on Tuesday, December 25, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 5 Comments




Saya Hanya Pertahankan Diri’ – Azad Jasmin Jelaskan Kes Gaduh | Seorang lelaki telah membuat laporan polis mendakwa dia dihayun dengan besi oleh seorang pelakon.

 Akibatnya lelaki itu mendapat kecederaan dikepala serta dikenakan lima jahitan dan dua jari kirinya patah sebelum mendapat rawatan di Hospital Pulau Pinang (HPP). Lelaki berkenaan mendakwa, Azad Jasmin telah memulakan pergaduhan dan menyerangnya. Kejadian berlaku di Kompleks Tun Abdul Razak (Komtar), kira-kira dua minggu lalu.KLIK DISINI


JOYAH mengucap panjang bila dapat tahu tentang kes gaduh pelakon Azad Jazmin di Pulau Pinang pada Khamis lalu. Ini gaduh bukan gaduh-gaduh manja tau. Tapi gaduh tumbuk, terajang sampai kena lima jahit di kepala. Memang real kejadian itu, tak guna khidmat stuntman pun. Seram sejuk Joyah dengar keadaan suami kepada penyanyi dan pelakon Eira Syazira ni.

Teruklah juga… Seorang teman telefon Joyah untuk mengadu domba tentang kejadian itu. Ternganga mulut Joyah ni selama tiga minit dengar cerita pergaduhan Azad itu.

Kata teman Joyah, "Wei Joyah yang kepoh. Aku nak beritahu yang Azad tu hot di Penang. Ramai orang dah mark dia. Jadi tak hairanlah dia kena." Alamak sampai begitu sekali ke?

 Hot panas ke, hot kacak. Joyah tak nak komen cerita teman Joyah itu lebih-lebih. Apa yang Joyah boleh doa adalah kesihatan yang baik buat Azad. Dugaan sebelum bergelar bapa mesti banyak kan?

Sabar jelah… Dengar cerita juga, Eira risau dan tension berganda-ganda bila dapat tahu keadaan suami tersayang. Sekarang ni tengah sarat mengandung, lagilah jiwa kacau. Hati bakal ibu ni memang lain sikit. Banyak sensitif. Sabarlah Eira. Harap semuanya okey. Doa-doalah semoga semua perkara tu selesai. Jangan terlalu berfikir. Takut kesannya pada baby dalam perut tu.- UTUSAN


5 Responses

  1. Salam bro... Hebat Blog bro... Mohon dapat dipautkan Blog teman http://kamuntingcentral.blogspot.com ke blog bro... TQ Bro....

  2. Anonymous says:

    mamat ni memang kaki gaduh...kuat kelentong dan suka kacau bini org..sbb tu ler kena mark...sblom nie dia pernah kena angkut kat lokasi pengambaran sbb pukul org gak lah...

  3. azhar says:

    mamak musibat ni memang patut kena hentak

  4. Anonymous says:

    BANGLA NI MACAM TU

  5. Anonymous says:

    helooo ..luy orang cakkap baik baik la.. dia ni bukan bangla... ni la PARIAH tak sedar diri.. balik tamil nadu la wei

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.