Gambar panas Leman PAS dengan awek seksi tersebar !!. ..

on Sunday, October 7, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments


Mantop !! Sambil berceramah sana sini di pentas PAS menghentam UMNO  ...sempat juga la Leman Raja Lawak berposing dengan awek  cun paha gebu ini ...

Gambar ini disebarkan meluas hari ini di facebook ... tak tahu la gambar ini lama ke baru .

Yang pasti lepas masuk PAS ni , dosa Leman dah tiada sebab dah jumpa jalan ke syorga. ..


2 Responses

  1. Anonymous says:

    ...itu sebab Nik Ajis kena tahu bezakan dulu yg mana bila ber kopiah mabrul dengan berkopiah celop dalam Pas..

  2. Anonymous says:

    Assalamualaikum sahabat, Kenapa perlu anda menyebarkan juga gambar sedemikian rupa? Adakah Islam mengajar kita untuk bermusuh, bergaduh, berdendam dan membalas jahat kepada mahkluk yang juga digelar " HAMBA ALLAH " Kita ni bersifat LUPA. Sentiasa salah. Tak guna bang kalau baham dia sekarang about dia bersama perempuan lain. Salah abang yang akan datang kita tak tahu lagi. Allah tu Adil. Tak perlu BN nak kutuk PAS. PAS nak kutuk BN then BN cari balik salah PAS. Kita ni ada lebih ada kurangnya. Berhentilah bergaduh sesama muslim. Mana Islam yang kita sebutkan? " Islam itu lembut tapi bukan lemah " . Jangan kita tunjuk kita LEMAH. Main politik sampai burukkan agama kita sendiri. Berpada-pada lah and saya mohon stop lah share benda yang tak elok. Dunia itu untuk Akhirat bang. Maaf, Saya juga manusia yang banyak membuat salah. Hidup kene ingat mengingati. InsyaAllah. Im muslim and 14 years old from Ipoh, Perak. Barakallah! Assalamualaikum. Sorry ye :')

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.