PANAS ! Zed Zaidi dedahkan bayaran artis masuk politik untuk ceramah !!

on Saturday, September 15, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments


Sekali ceramah dapat RM 2 ribu ...kalau sebulan dah berpuluh ribu . Patut la Bob Lokman boleh pakai Toyota Alphard selepas masuk PAS . Tak mustahil la lepas ini Ostazah Abby akan mengikut langkah yang sama .

Dok dalam ceramah PAS lagi banyak masyuk duit  daripada jadi berlakon .. kerana lagi banyak derma oleh pencacai2 , lagi lah banyak pulus masuk ...
Presiden Persatuan Seniman Malaysia (Seniman), Zed Zaidi menyifatkan golongan selebriti ‘berubah’ yang dijemput menyampaikan ceramah agama parti politik hanyalah untuk memperoleh imbuhan semata-mata kerana mereka dibayar puluhan ribu ringgit sebulan terutama menjelang pilihan raya.

 Ketika dihubungi semalam beliau berkata, perubahan seseorang selebriti kembali menghayati agama adalah perkara baik dan dialu-alukan, tetapi tindakan menyertai parti politik dan mengkritik kerajaan ketika berceramah jelas menjejaskan institusi pentadbiran kerajaan.

 “Kalau mereka (artis) mahu membetulkan keadaan, seharusnya melalui undang-undang sedia ada bukanlah sewenang-wenangnya menghentam kerajaan,” katanya umum kepada golongan artis yang sudah ‘insaf’ dan berubah. Zed mendakwa setiap kali hadir memberikan ceramah agama, artis terbabit ‘dibayar’ kira-kira RM2,000 dan pendapatan bulanan mampu mencecah puluhan ribu ringgit,” katanya.


 


3 Responses

  1. Anonymous says:


    Di bayar hanya untuk mencaci kerajaan. Amalkan lah.

  2. Honda Min says:

    Dah tak laku dulunya gerak khas sekarang gerak pas nk duit la tu.

  3. Honda Min says:

    Dah tak laku.dulu dok berlakon dengan gerak khas sekarang pulak dok berlakon dengan gerak pas.nak duit hanya bertopeng islam kutuk orang sana sini.ishh teruk betul la

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.