Mizz Nina menghiburkan Pool Party pulak anjuran syarikat arak !

on Tuesday, September 11, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Selepas panas didedahkan Mizz Nina bakal menghiburkan ulangtahun syarikat arak Guinerss Arthur Day, kini  Pool Party sekali yang disajikan arak  di Hotel Hard Rock Penang pulak akan disertainya .

Nampaknya beliau  tidak segan sama sekali  menghiburkan majlis yang terang-terang menggalakkan penggunaan alkohol kepada pengunjungnya itu.

Adakah kadar bayaran yang tinggi menjadi faktor  Mizz Nina tidak boleh menolak tawaran sebagai special guest  di Pool  Party ini ??

GPB ingin  nasihat kepada Mizz Nina , sebagai seorang Muslim yang sudah berkahwin , tidak elok beliau mengadakan persembahan di party seperti itu .  Masih banyak lagi tawaran bernyanyi yang boleh beliau  terima selain daripada menerima tawaran untuk menghiburkan tetamu di Pool Party ini


kalau nama pun Pool Party ..adakan ini pakaian rasminya ?? 


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.