Wardina pertahan Abby Abadi masuk Pakatan & dianiaya..

on Friday, July 13, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 8 Comments




Nampaknya, keceluparan Abby Abadi menghentam pihak Polis didalam isu tahanan I.S.A semakin hebat beb..

 Korang baca sendiri apa yang Abby tulis dalam wall Facebook dia.., memang melampau dia punya fitnah kann... Abby tuduh Polis pukul tahanan dan juga fitnah Polis suruh tahanan I.S.A minum air kencing sendiri... Wohaa..., dahsyat tu beb...

 Yang bestnya.., segala perlakuan Abby seolah mendapat sokongan dari Wardina.. Tak percaya??? Tengok je status twitter beliau dibawah...

 Wardina kata Abby dianiaya dan beliau yakin keputusan Abby join Pakatan.-MPP ONLINE-




8 Responses

  1. Anonymous says:

    Kepada abby & wardian Peribahasa Melayu ada berkata: Kalau takut di lambung ombak jangan berumah ditepi pantai dan kalau kail panjang sejengkal jangan lautan hendak di duga.

  2. Anonymous says:

    klau ckp psl ISA, mesti ade kesalahan.. klau mcmtu,penjenayah semua dlm jail ko lepaskan lah abby ooiii... ko nmpk ke polis buat, baik ko bunuh ajer dpd fitnah nak oii

  3. Anonymous says:

    Ini tuduhan berat...Abby harus di dakwa kerana boleh menyebabkan orang berfikiran sempit memberontak menghukum pihak berwajib. Ideologi songsang pembangkang sudah menyerap dalam diri Abby. Memainkan takbir sesuka hati. Di harap pihak berwajib ambil tindakan dengan segera.

  4. adf55650 says:

    Buat fitnah dan kemudian sebut Allahuakbar. Nampak sangat rukun iman mereka termasuk membuat fitnah.

  5. Anonymous says:

    lepas jaya negara,.. abby pulak mengamuk ...semakin ramai yg stress jiwa kacau...

  6. za says:

    ::macam mana dia boleh tahu keadaan sebenar dalam ISA tu macam mana ? Ya, mungkin sebab bekas tahanannya bercakap..tapi mana buktinya? selama ini yang kita dengar adalah tahanan ISA diseksa dengan teruk sekali, mana testimonialnya ? yang kita dengar semua dari mulut pihak ke-2, 3,4 sampai lah ke berapa ramai tah.. lagi satu..tolonglah...macam mana dia boleh samakan ISA dengan Guantanamo Centre ? kemon...'Hidayah' yangg Allah Taala bagi tu, gunakanlah sebaiknya..jangan jadi makin khilaf dan mengkhilafkan pula....::

  7. Anonymous says:

    apa kata za tanye tahanan ISA tu macamana. kalo harapkan suratkhabar memang xde berita untuk itu...

  8. alah abby pun dulu belakon cite polis sampai betahun tahun.dah lupe...siap dapat pangkat insp. lagi bukan koperal.dulu cerita lain masa dalam polis skg skg cerita lain pulak..apa nak jadi dgn minah ni sorang...pelik aku tgk nya.tak masuk akal...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.