Tegur sikit je Abby Abadi, Umi Aida dah diserang balas !

on Monday, July 30, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 6 Comments





Sebelum ini Umie Aida pernah mengeluarkan kenyataan yang agak pedas terhadap Abby Abadi dengan menyifatkan Abby sebagai individu yang berfikiran cetek.


Sungguhpun begitu, teguran Umie Aida terhadap Abby Abadi ternyata mengundang perasaan marah sebilangan lelaki hidung belang yang mungkin mendambakan bakal memiliki Mak Janda tersebut.

Walaupun teguran balas yang ditujukan kepada Umie Aida ini ada asasnya, ia dilihat tidak lebih untuk mendedahkan aib Umie Aida kepada umum.

Berikut adalah sebahagian keratan teguran balas mereka;


sumber : Laman IZZ 


 Komen GPB

Lihat saja sapa cuba sentuh Abby , ada je pencacai kat belakang backup plan  ..  biasa lah juak-juak pencacai PAS ini . Sapa yang ajar mengata orang ??..tak ke Ostat depa .

Tapi bila kena je balik puak depa macam Abby Abadi ini ditegur sikit je , mula lah meroyan macam kena sawan .



6 Responses

  1. Anonymous says:

    lol macam org bodoh je...

  2. Anonymous says:

    Hang tuah pernah kata "tak kan melayu hilang di dunia".... Betul lsh tu... Tapi tak ada orang berkata tak kan melayu merempat di malaysia

  3. geli-bace-statement-abby says:

    byk backup abby abadi ni. xde sape nk amik die buat bini ke? hahahaahahah

  4. Anonymous says:

    amekau.. jangan main2.. tu baru komen dari lelaki.. komen dari perempuan pun ramai.. sj xnak tunjuk.. sbb nak bt fitnah di bulan puasa..

  5. Anonymous says:

    test

  6. Anonymous says:

    cepat la..cepat la sape2 yg backup kat atas ni amik abby buat bini.sian abby kena fitnah.heheh

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.