PANAS ! PAS kantoi jaja nama Ning Baizura & Sharifah Aini !!

on Friday, July 20, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments
PAS kantoi lagi ...kah kah kah ... Parti Artis SeMalaysia ( PAS) semakin galak sekali menarik golongan artis sertai parti mereka. Sehinggakan mereka sanggup membuat cerita fitnah terhada penyanyi popular Ning Baizura kononnya telah bertudung dan bakal sertai PAS !!

Cerita ini bukan saja dijaja blog2 pencacai PAS tapi turut diulas oleh Din Puduraya pada  30 Jun lalu di Sinar Harian yang  melaporkan  sokongan terhadap Pas semakin meningkat termasuk daripada golongan artis.   


Menurut Salahuddin, selain Bob Lokman dan Hairie Othman, beliau turut menyebut beberapa nama lain yang dikatakan bakal menjadi ahli Pas seperti Abby Abadi, Sharifah Aini dan Ning Baizura, namun beliau tidak mengulas lanjut mengenai pengumumannya itu.


Maka  melompat la artis berkenaan yang terpaksa menjelas fitnah parti kuat fitnah ini  berkenaan isu ini .Ning Baizura menerusi akuan twitternya @ning dalton, beliau berkata 


"PAS sebar fitnah katanya sy Ning Baizura dah masuk parti pembangkang & sebarkn gambar sy bertudung utk drama thn lepas dr koleksi saya!," 


"Orang Islam tak patut sebar fitnah tanpa bukti yg kukuh org Islam x payah menggunakan gambar org tanpa kebenaran itu perangai org Islam ker?"

Manakala Datuk Sharifah Aini juga dalam kenyataannya kepada Agenda Daily juga menafikan perkara berkenaan dan beliau dengan tegas menokong kerajaan bukannya PAS atau PKR !!!


Saya sokong kerajaan dan saya tidak pernah terlintas untuk masuk mana-mana parti pembangkang, baik PKR mahupun PAS.”,katanya ketika dihubungi Agendadaily.


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.