PANAS ! Aduhai ...Artis bertudung pun boleh merokok ...

on Tuesday, July 24, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 5 Comments


Apa nak jadi dengan artis ini ... memalukan saja perempuan muslimah yang lain bertudung.  Ini kerana  gambar  ini menunjukkan beliau memakai tudung  dan menghisap rokok pulak dengan kawan-kawannya.  serta didakwa juga mempunyai   tatoo .

Mujur Artis bertudung dalam gambar ini bernama Zaskia Adya Mecca, seorang selebriti Indonesia. Kalau di Malaysia dah lama dah kena terjah  yang meluat dengan sikap hipokrit mempermainkan imej seorang muslimah


5 Responses

  1. Anonymous says:

    stupid entry. even Pak Imam pun ada yang merokok. tak perlu cuba malukan orang. TY

  2. Anonymous says:

    BETULLLLLLL TUUUUUUU.JANGAN DOUBLE STANDARD.

  3. Anonymous says:

    admin ni suka sangat memalukan org...bukk aib org...tak elok bro....

  4. Anonymous says:

    lelaki berkopiah pun merokok...berserban pun merokok...kalau diorang pun rasa tak bersalah...macam tu jugak seorang perempuan...kenapa la bila perempuan merokok orang cakap tak sopan...huhuhu (*_*)

  5. Anonymous says:

    hak dia nak merokok biar la

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.