Hairie Othman masuk PAS cari glamour & masyuk !

on Tuesday, July 3, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 5 Comments



artis yang masuk PAS ini  sebenarnya bukannya nak perjuangan pun ,tapi lebih kepada gila nak Glamour dan   dapat job ( masyuk ) untuk dirinya .

Seperti contoh Hairie Othman yang semakin terkenal dikalangan juak-juak taksub termasuk lah Abby Abadi .  Mereka bukan saja dapat duit melalui program yang diatur oleh PAS setiap minggu , malah menjadi terkenal selepas bersama parti yang perkudakan  agama untuk politik ini .

Korang nilai lah sendiri komen twitter artis yang baru cium tangan pemimpin agong mereka yang janjikan siapa undi PAS akan masuk syurga .







5 Responses

  1. Anonymous says:

    Mungkin Artis DOSA DAH BYK..SO mungkin nk cari jalan mudah masuk syurga.kot..rasa2 laa

  2. Anonymous says:

    Hilang terus minat aku kat dia...

  3. Anonymous says:

    Pas utk org munafik.

  4. Anonymous says:

    HATI DIA CEPAT GOYANG BARU USIK SIKIT DAH MELENTING...DIA DAH MENGAKU MASUK PAS KERANA NAK UPAH....X LAMA LAGI JADI CALON LAH...MELEPASLAH OTAI2 PAS

  5. Anonymous says:

    SEDAP MULUT AJER CAKAP ORANG MUNAFIK.
    UMNO TU APA?UNTUK ORANG SESAT YA???

    IDIOT!

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.