AUDI A5 ini milik artis popular Tasha Shilla

on Wednesday, July 25, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments



Ruangan gosip Cari sekali lagi menerjah sebuah kereta berjenama Audi A5 Cabriolet yang mempunyai sebuah no plat unik, TASH4 dipercayai adalah milik aktres terkenal, Tasha Shilla. Berdasarkan harga semasa di laman Oto.my, Audi A5 Cabriolet jenis baru ini boleh mencecah harga RM269 000!

 Reka bentuk aerodinamik dilengkapi dengan enjin 2.0




 TFSI bisa membuatkan pemiliknya kelihatan lebih seksi dan menyakinkan. Baguslah, usaha dan kerja keras Tasha Shilla dalam bidang lakonan kini sudah nampak hasilnya.

 Tak salah rasanya untuk pelakon yang baru sahaja merangkul anugerah Artis Baru Wanita Popular memiliki kereta sehebat ini. Kalau kami pun, mesti mengidam nak bawa juga! Sebelum ini, Tasha Shilla mengakui bahawa beliau merupakan seorang yang suka bertukar-tukar kereta. Daripada Proton Satria, Perodua Kembara, sehingga ke kereta jenis Mitsubishi Pajero. (Ohbulan.com)


3 Responses

  1. ismaizaz says:

    lamar la tasha shila ni masuk pas ... ahli syurga pas semua ... terpritttttttt ...ishhh takbir ...

  2. Anonymous says:

    biar betul..sejak bila plak no plate Terengganu dah sampai TASH..kat wilayah pun still WW#..ni negeri Gannu dah TASH4

  3. Anonymous says:

    LEPAS PLAT NI 'TAY', MESTILAH 'TBA'...AGAK2 LA TASYA SHILA OI NK KENCING PUN...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.