Artis selepas masuk PAS dah pakai Toyota Alphard !!

on Wednesday, July 25, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments



Tak sangka patut la ramai artis -artis second hand masuk PAS ..rupanya-rupanya MASYUK banyak ..

Buktinya ,  terbaru Ostat Bob Lokman sekarang ini baru sahaja membeli kereta mewah Toyota Alphard setelah  menyertai PAS . Jangan terkejut kerana beliau telah mampu beli sebab sejak masuk PAS ,  non -stop ceramah PAS dia pergi . Sekali ceramah yang masyuk dikhabarkan RM500 ke atas ......

Itu lah berkatnya masuk PAS ,, rezeki semakin  bertambah berlipat kali ganda ..hahaha ...

sebabnya ramai yang hadir menderma untuk ke syorga .......

maka ostat ceramah pun  semakin   bertambah kaya ...

Cerita yang GPB dapat ini tak kan tak betul kot ... sebabnya orang   yang buka cerita Alphard  adalah Ostat pujaan PAS ,  Azhar Idrus .tak percaya  KLIK DI SINI

Lepas ini giliran  Ostazah Abby Abadi & Hairie Othman pulak tukar kereta ...sempat kot sebelum PRU 13..hahaha











4 Responses

  1. Tao Lam Aa dah says:

    Chomei Alpad tu..cermin gelap pulok..agak dapat tayang kat Abby raya posa ni, harga sebuah kebajikan. Abby nak BMW plop, Nasruddin tolon arrange bleh..

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.