Mustapa Kamal nak masuk PAS ke ??

on Sunday, June 3, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment


GPB kenal Mustafa Kamal ini sejak kecil lagi ..zaman awal 90 an. Dia ni berlakon masa tu hero seangkatan dengan Mr Os .

Tapi dikhabar citer terbaru artis yang sekarang ini banyak membintangi drama bersiri sebagai " Papa /Daddy " ni ,  beliau kemungkinan  akan  join PAS seperti mana Bob Lokman , Aishah dan lain-lain .

Dah jadi satu trend pulak dah industri hiburan ini ...ada yang join UMNO , ada yang join PAS . PKR pun nasib baik la ada Dayangku Intan .




Kalau nak masuk PAS itu ..jangan hipokrit macam sesetenga artis  tu seperti  contoh Abby Abadi ...beraksi dan berucap   di pentas PAS ,tapi masih lagi tak mengaku meminati parti  yang dah tak nak negara Islam .





gambar terbaru Mustapa bersama pemimpin agong PAS ..



One Response

  1. Anonymous says:

    HEY BENGONG,,hak mengundi hak rakyat,,xkn nk stick dgn satu poltik jer..yg mana baik kami sokong..DUMB malayshit!

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.