..

..

Mahasewel ajaran Pakatan semakin biadap, hina Sultan Johor di twitter !

on Saturday, June 16, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 7 Comments


Budak mahasewel dah semakin biaDAP ... ini lah hasil ajaran dan doktrin Anwar kepada mahasewel2 yang menyokongnya . Kalau Najib pun depa boleh hina & gantung bunga kematian , inikan pulak Raja-Raja Melayu .

Demi pertahankan Nizar lahanat ni ..Facebook SISWA JOHOR dedahkan mahasewel bernama Haziq ini  menghina Sultan Ibrahim selepas baginda murka terhadap Nizar.



PROFILE 


Nama : Haziq Abdullah bin Abdul Aziz 
No matrik : IEB 110029 IC : 920929-13-5425
 Alamat asal : No 35, Jalan Ellis, 93300 Kuching, Sarawak. Pengajian : 


Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang (Tahun Pertama) IPT : Universiti Malaya


 LATAR BELAKANG 


Pernah terlibat demonstrasi mansuh PTPTN. 
Digantung satu semester akibat tindakan biadap dalam demo tersebut. 
Juga terlibat demonstrasi Duduk Bantah di Dataran Merdeka.
Penyokong tegar Anwar Ibrahim 


7 Responses

  1. Anonymous says:

    Benda2 kurang ajar nih keluar seiring dengan kelemahan kerajaan sedia ada pd PRU12. yang paling ketara budak2 bodoh mcm nih bukan menegur dan bagi IDEA pemenrintahaan kerajaan sedia ada kalau tak berpuashati, yang melayu diajar burukkan SPRM,Raja,Agama Islam,Biasiswa,pendidikan,uitm,GLC, MRSM, Jawatan dalam Kerajaan SPA/JPA, Yang bukan melayu memerhatikan sahaja bila agenda ni jd rapuh untuk masuk tangan.

    Tandanya mereka nih belum keluar sepenuhnya pada waktu sesuai iaitu apabila memegang kerajaan. Dlu Putrajaya Gajah Putih -nak lelong la, sekarang nak rebut, memang hina betul Pembangkang mcm air mani dalam tuuu pelacur. Ko hadir di Malaysia bukan nak membantu tapi nak memburukkan keadaan aje!!!!

  2. biasalah budak baru kenal dunia, baru nk merasa idup glamor kat tanah semenanjung.

  3. Anonymous says:

    ini budak mmg tak boleh pakai la...bikin susah family je,dtg jauh2 suruh belajar tapi pi politik pulak

  4. Anonymous says:

    Pisau karat memang memang x guna
    Dibawa ke kedai untuk dicuci
    Inilah dia generasi x berguna
    Bangsa dan agama dijual beli.

    Ibarat ayam jantan,orang bertepok awak berkokok,
    x sedar pisau menanti!

  5. Anonymous says:

    wau....memalukan org Kuching...x sangka plak ad org Kuching seBODOH ni......cetttt...
    kalau kat Kuching, senyap dok rumah je budak ni...takde kawan.tu culture shock skit tuh..

  6. aku rakyat JOHOR..!! aku bangga jadi anak JOHOR..!! ini budak x sedar diri....!! dah lama sgt ker hidup?? meh dtg JOHOR...aku sambut ngan pedang samurai....

  7. Anonymous says:

    salah ke dia cakap?

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.