Tasha Shilla tak nafi pernah layan pelanggan bergelar Datuk ?

on Thursday, May 17, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments
Isu ‘berkawan’ dengan Datuk ini memang sudah lama diperkatakan orang. Laman media sosial dan juga industri hiburan heboh memperkatakan perihal Tasha Shilla yang kononnya keluar bersama seorang berpangkat ‘Datuk’. Raut wajahnya menunjukkan sedikit kepenatan bila diajukan soalan sama.

 “Saya rasa, isu ni pun dah dibangkitkan, dan saya sudah menjawab,” kata Tasha semasa sidang media video muzik Lintasan Bintang, oleh Awan Band.

 “Mungkin ada di kalangan peminat saya yang bergelar Datuk, atau saya mungkin pernah melayan mereka sebelum ini.”

 Jangan salah faham, Tasha ‘melayan’ Datuk dan juga pelanggan-pelanggan lain di kedai Prada di pusat membeli-belah Pavilion, tempat dia pernah bekerja dahulu. Tasha tidak menafikan mungkin pernah kenal dengan pelanggan berpangkat ‘Datuk’ semasa bekerja di sana.

 “Saya rasa, ada pihak yang sengaja nak ‘provoke’ cerita yang kemenangan saya di ABPBH (sebagai Artis Baru Popular) pun ditaja oleh seorang Datuk,” kata Tasha.

 “Walaupun, sebenarnya, peminat dan kelab peminat saya yang bekerja keras mengundi saya semasa musim ABPBH. “Saya amat terhutang budi dengan semua yang telah mengundi saya, oleh itu, saya ada bercadang mungkin bulan depan, untuk keluar bermain bowling dengan kelab peminat saya. Saya sentiasa berhubung dengan Fazz dan Eja - admin kelab peminat saya.”

 Agak klise untuk seorang artis yang cantik seperti Tasha dirisik oleh ‘Datuk-Datuk’, terutama selepas kemenangannya di ABPBH. Namun, jodoh pertemuan di tangan Tuhan. Siapa sanggup menentukan jodoh sesiapa - mahupun jika seseorang itu bergelar Datuk atau Tan Sri. SUMBER


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.