Neelofa cute bila berkemban ...

on Tuesday, May 22, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment



Neelofa berkemban !!  Tajuknya saja membuat gejolak je  darah jantan setiap lelaki tak kira la yang teruna atau pun dah jadi laki orang . Dalam kepala otak je terus fikir macam-macam dan itu belum tengok lagi gambar dan videonya ...

Mungkin kerana itu la ramai anak muda lelaki bila ditanya artis wanita yang paling diminati ..spontan je sebut Neelofa .. Kapten skuad hoki remaja Malaysia pun mengaku minatnya ...


Hari ini aku share kan gambar artis cun Neelofa beraksi ala-ala berkemban sambil pakai baju Bunny girl Playboy?


macam awek Korea pulak sekali tengok ....


One Response

  1. Anonymous says:

    kulit ni la yg akan disiat2 di hari pmbalasan

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.