..

..

BN GILA dijadikan lawak dalam ceramah Ostat Azhar Idrus

on Monday, May 21, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 6 Comments




GPB memang tak berapa berkenan sangat   dengan Ustaz Azhar Idrus atau lebih terkenal dengan Ustaz You Tube .Ditambah lagi  bila Ustaz Azhar Idrus menyanyikan lagu XPDC dengan mengubah lirik 'C.I.N.T.A G.I.L.A,BN Gila' Ali XPDC disebelahnya hanya gelak dan mengatakan tidak campur.

Macam ini ka sikap  seorang Ustaz yang melabel dan mengutuk pihak lain hanya untuk buat lawak ..


6 Responses

  1. Anonymous says:

    cilako punya ustaz....
    mcm ni perangai seorang yg bergelar ustaz????
    dia mengajar org lain pun jadik kurang ajor...

    sie punya ustaz.... moga dipanah petir tiap kali ustaz ni mengutuk & maki hamun BN & org lain...

  2. Anonymous says:

    apa yang keluar di mulut .... selalunya memperjelaskan apa yang tersirat di hati seseorang ....

  3. Anonymous says:

    jgn mudah kita menuduh tanpa usul periksa. lawak hanya sekadar gurauan.... jgn mudah buat andaian.... belum tentu yg tersurat itu menunjukkan yg tersirat dan jgn kita memaki hamum ulama islam, tetapi mengagungkan yahudi!!!

  4. Anonymous says:

    komen yang atas sekali tu, sebaiknya doakan untuk kebaikan, ni hang doakan untuk memudaratkan orang, pengetahuan ustaz tu lebih luas dari hang, takde sebab nak kena panah petir, diri dia sebagai pendakwah agama Islam dilindungi Allah dari petir2 yang hang dok cakap tu...

  5. Anonymous says:

    UAI kata BN gila... apa masalahnya? meme BN gila pun.
    bukannya dia kata Najib & Rosmah gila.
    gila shopping cincin RM24 tu lain cerita kot.... hahaaaa

  6. Anonymous says:

    ustaz pun ada kekurangan jgk.,bosan duk ceramah je rase nak galok jgk.,kita yg ada akal ni..,yg baik jdkan tauladan dan yg buruk jdkan sempadan.,x gitu..

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.