Wardina bakal calon Pakatan di PRU 13 ??

on Tuesday, April 17, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments


Bahang PRU 13 semakin terasa dan kini semua parti sedang sibuk mencari calon terbaik untuk bertanding . Blog-blog pencacai Pakatan juga kini giat promosi seorang artis kontroversi yang pernah dikaitkan rapat  dengan pemimpin mereka iaitu Wardina Saffiyah .

Kecantikan rupa paras menjadi pilihan mereka untuk menarik undi rakyat  . Dulu Nurul Izzah bertanding pun sebab rupas paras juga ,tapi kini rakyat di Lembah Pantai sudah tahu siapa dia sebenarnya .

Adakah Wardina setuju dengan khabar angin disebarkan blog2 pencacai Pakatan ini ??


3 Responses

  1. Anonymous says:

    eloklah tu...ketuanya bersifat munafik...pengikutnya pun memang golongn itu jugak.

  2. Anonymous says:

    Satu lagi betina yang akan jadi mangsa Anwar.

  3. Anonymous says:

    ni semua salah melayu,, kita perangai buruk.. bukan salah parti... dalam setiap parti ada yg baik dan ada yg tak betul... parti ni untuk membuat undang 2 .. tetapi sikap kita yg salah nak tunding jari kat org lain. tetapi aku mmg tak puas hati bila kaum lain buat bisnez, pusat maksiat,jualan arak,beli aset melayu dan menghasut kaum melayu lain ni mmg dah melampau... seperti contoh aku tgk u tube adam adli di interview di radio bisnes, yg dihoskan oleh kling bukan main tekun lagi kling mengangkat adam adli sebagai hero.. yg dimana kita sebagai melayu yg bijak dapat mengenal pasti motif kling tu hanya nak mengangkat seorang melayu yg boleh menghancurkan kaum melayu itu sendiri.. sebab kaum melayu bukan boleh di lupuskan kerana kita melayu majoriti...tapi hanya dengan perpecahan sahaja .. bole menghancurkan melayu..sama seperti anwar ibrahim bukan main ramai lagi cina india support dia dari belakang... tak ke pelik... sedangkan kita melayu meniaga tak dapat kelebihan atau support dari supplier cina atau india.. cuba minta laa diskaun Rm 3.80 dia cuma bagi rm 3.50 je mmg berkira...kaum depa ni cuma nak sesuatu dari bangsa kita... jadila melayu bijak... dapat trace kaum seperti cina india ni...berapa banyak peluang kerja swasta yg dipegang cina india semua nye dibagi pd kaum dia... yg tinggal hanya laa kerja operasi,kerani atau driver dispatch .. level management semua bangsa dia pegang alasan nye kata kita tak mampu nak pegang jawatan... esok lusa bila dah pegang kerajaan ... jawatan timbalan menteri je la dapat... apa yg dah jadi kat singapura... cukup la bukti... abis bangunan imigresen konkrit batu bole terbakar... dengan automatik tak sampai sebula singapura penuh dgn kaum cina dari berbagai negara mendapat warganegara.... tujuan nye untuk memecah monopoli kaum melayu atau lebih tepat undi melayu pada pilihanraya... sebab tu arron aziz pon lari masuk malaysia cari makan... artis melayu sana macam suam2 kuku... tak diangkat lansung oleh negara lee kuan yew tu.. aku tak nak anak aku merempat dinegara sendiri .. olih itu undi umno dalam masa yg sama panggil kawan pas atau pkr bergabung.. buat meeting tertutup ke... kerana cina kalau pegang negara sekejap je semua hancur sebab dia adalah mantee kepada yahudi...marketing diorang lebih hebat..renung2kan... tak da bukti dahh ...yg bagus kat pakatan ... mana muallaf selama 5 tahun, angkat sumpah laknat video si anwar dulu, kalau nak buat hudud napa semenjak mat sabu kena tangkap basah tahun 90an negeri kelantan tak buat,kenapa dulu kalau bunting kat jalanraya logo pkr kat tengah skrg dap plak kat tengah, kalau kata nik aziz org yg baik kenapa berkerja sama ngan cina kafir bukan muallaf , ahli duduk setable ngan dap tgh minum beer,kalau bole jawab gentle aku pangkah pakatan pru 13 ni

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.