..

..

Video & gambar polis mula bertindak mengusir perusuh BERSIH

on Monday, April 30, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 CommentInilah gambaran  dan video aksi PDRM  ketika  mengusir perusuh & menawan semula Dataran Merdeka  dari arah Jalan Parlimen .  Perancangan polis yang mengepung mereka dari 2 arah iaitu di dalam dataran sendiri serta bantuan dari Jalan Parlimen ternyata berjaya mengundurkan perusuh  lari ke Jalan TAR , Jalan Tun Perak dan Masjid Jamek .

kemaraan POLIS dari Jalan Parlimen Bagaimana Guan Eng cakap polis tak berdisiplin ? Adakah dia tahu polis sentiasa bertindak secara profesional dan mengikut prosedur ? Gambar di atas ini menunjukkan polis berkumpul dulu selepas berjaya mengawal semula dataran dan menunggu arahan selanjutnya . 

Laungan amaran sentiasa dikeluar tapi mereka engkar untuk bersurai . Itu yang bila semua yang berpakaian biru ini  serbu untuk pi tangkap , dok salahkan polis datang menyerang walhal amaran bersurai dah dikeluarkan . 


Nantikan gambar muka  juak2 perusuh ditangkap ...bagi alasan macam2 kononnya tak bersalah ..hahaha


FDFGFGG


One Response

  1. Tahniah polis...

    HOT!! BUKTI ANWAR ARAH AZMIN CETUS REMPUHAN DI DATARAN MERDEKA! Baca di sini...

    http://apakecoh2.blogspot.com/

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.