Populariti Aaron Aziz berguna untuk politik BN di PRU 13 ?

on Tuesday, April 10, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments


Tajuk yang GPB pilih ini pasti ramai  tertanya-tanya mengapa populariti Aaron Aziz berguna untuk politik BN di PRU 13 .   Jawapannya mudah , beliau kini merupakan artis paling berpengaruh dan popular sekarang ini gara-gara filem  Ombak Rindu dan KL Gengster serta kemenangan di ABP 2011 kelmarin .

12 juta pengundi muda merupakan penentu kemenangan parti BN atau Pakatan di PRU 13.

Bayangkan kalau BN atau Pemuda UMNO  menampilkan Aaron Aziz dalam program sebagai contoh  , memang ramai giler peminat beliau yang majoriti golongan muda  akan turun .  Pengaruh beliau sudah tentunya boleh mempengaruhi sokongan politik jika beliau menyokong parti pemerintah negara ini iaitu BN .

Persetankan lah status beliau daripada Singapura ke  ... GPB cuma lihat Aaron Aziz ini sebagai orang Melayu yang kini berjaya mengembangkan bakatnya di sebuah negara rumpun Melayu juga.  Malah beliau juga semakin gembira tinggal di sini dan ingin memohon Penduduk Tetap (PR) di Malaysia .




GPB memang tak setuju langsung kenyataan   rasa tidak puas hati Timb Presiden SENIMAN , Zed Zaidi yang juga ahli Pemuda UMNO  selepas ABP 2011 ini .

Jangan lah  kita mempunyai sifat dengki seperti ini ,  sudah rezekinya meraih kejayaan di sini bukannya merosakan industri seni tanahair  .


2 Responses

  1. my says:

    jom tonton pelbagai saluran tv dari dalam dan luar negara seperti Discovery Turbo.Discovery World Hd.Discovery Channel.History Channel.Astro Ria.Astro Prima. Astro Oasis.Tv3.Tv2.Bernama Tv.Al Hijarah Tv .ESPN,STAR SPOTS ,EUROSPORTS dan banyak lagi secara percuma di > http://setcast.blogspot.com/2012/04/live-streaming-malaysia-tv-tv-online.html ,anda jugak boleh mendengar pelbagai siaran radio Online malaysia di > http://setcast.blogspot.com/2012/03/malaysia-radio-online-listen-live.html secara percuma ,jom terjah

  2. Anonymous says:

    bodoh punya zed zaidi... mcm perangai anwar ibrahim.. kita nak melayu maju sekaligus jadi jutawan mcm david teo tapi ni melayu nak pegang jawatan nak nama nak pangkat.. bodoh punya orang... orang lain kaya .. ko dok sebok nak jawatan .. bangang

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.