..

..

Pengacara wanita mana minum peluntur untuk bunuh diri ?

on Monday, April 16, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 8 Comments





Seperti tidak percaya dengan berita yang baru sahaja sampai ke pengetahuan kami mengenai seorang pengacara wanita rancangan gosip tempatan popular yang bersiaran setiap hari minggu, dikatakan telah dimasukkan ke Hospital Serdang akibat meminum peluntur pakaian petang semalam.

Dia yang dimasukkan ke wad kecemasan sebelum itu telah pun dipindahkan ke wad pesakit luar selepas keadaanya dikatakan sudah stabil.

Menurut satu sumber yang dipercayai, pengacara tersebut telah meminum peluntur akibat tekanan dari masalah yang berlaku pada dirinya.

Dia yang dimasukkan wad pada jam 5.13 petang semalam turut cuba untuk menutup muka akibat malu dengan tindakkan akal pendek yang dilakukannya, dan cuba untuk menyembunyikan identitinya daripada diketahui ramai.

Pengacara tersebut juga sempat meminta maaf kepada peminatnya dan juga pengikutnya di laman Twitter dan meminta agar diberikan kepercayan terhadap dirinya kerana dia sendiri tidak dapat menahan tekanan yang terpaksa dihadapinya sekarang. YAHOO MALAYSIA 


Komen GPB

Harap beliau tidak melakukan perbuatan yang ditegah agama ini lagi ...

Jangan  mengikut perasaan ..Banyakkan  berdoa dan memohon pertolongan kepadaNYA merupakan jalan paling baik untuk hadapi tekanan.


8 Responses

  1. Anonymous says:

    mampus p dia nk mampus biarkan saja

  2. adakah begitu longgar pegangan agamanya itu..

  3. Anonymous says:

    Howdy! I could have sworn I've been to this website before but after checking through some of the post I realized it's new to me.
    Nonetheless, I'm definitely glad I found it and I'll be
    bookmarking and checking back frequently!
    Also visit my website : amber leaf

  4. Anonymous says:

    Greetings! Very helpful advice in this particular
    post! It's the little changes that make the most significant changes. Thanks for sharing!
    Review my blog :: amphora pipe tobacco

  5. Anonymous says:

    Having read this I thought it was very informative. I appreciate you taking the time and effort to put this short article together.

    I once again find myself spending way too much time both reading
    and commenting. But so what, it was still worth it!
    Feel free to surf my web site old holborn aromatic

  6. Anonymous says:

    Howdy, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was
    just wondering if you get a lot of spam remarks?
    If so how do you stop it, any plugin or anything you can suggest?

    I get so much lately it's driving me mad so any help is very much appreciated.
    Here is my homepage erinmore pipe tobacco

  7. oit!dah nk ikut Amanda Todd plk ni pehal? saja je..Hbat doe ko mnum btul2 pluntur tu.Gler ah. haih.klu bleh aq pn nk buat cmtu..tpi sbbnye . mmg dah diajar mmbunuh diri tu x boleh klu ko islam.. klu ko ingt ko Islam,ko msti rse x trgamak nk buat apa yg Allah dah larang cmni. rsenye time lgi skit nk jdik btul bnd tu da trase mcm trptus hubungn ngn Allah .. hurm.. tkut kowt! :( tu la aq x pham gk kadg2 citer org putih psl 'cutter' . snang gler diorg wt toreh2 kulit . byk kli plk tu.smpai jdik habit trus. ntahla. (alamak.mlalut lbih2 plk.hehe.sorry.aq emosi skit klu tgk bnd cmni)

  8. Anonymous says:

    What a material of un-ambiguity and preserveness of valuable knowledge concerning unexpected
    emotions.

    Feel free to surf to my blog post: Psn Code Generator

Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.