..

..

Pak Jabit juga terkena gas pemedih mata pihak Polis

on Saturday, April 28, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 CommentsMenurut sumber dari kawan-kawan yang berada berdekatan dengan Pak Jabit di Jalan Tun Perak menuju Dataran Merdeka ,  Pak Jabit Hantu Kak Limah juga terkena gas pemedih mata  semasa  dilepaskan oleh pasukan FRU bagi menghalau perusuh Bersih 3.0 selepas mereka merempuh masuk ke dataran .

Itu yang kerajaan dan pihak Polis dah melarang  jangan pergi ke himpunan BERSIH hari ini  . GPB melihat ramai warga emas , surirumah  , kanak-kanak yang hadir ke Bersih di KL  ini ingat macam pesta walhal sebenarnya mereka tak tahu akan  agenda oleh geng perusuh untuk bertempur dengan polis .

4 Responses

 1. Anonymous says:

  Padan mukaaaa..... siapa suruh pergi sana.... Duduk di rumah kan bagus dah tua2 nih...??

 2. Anonymous says:

  Pi bela hantu kak limah lagi baikkk....orang tua yg tak sedar dek untung !

 3. Anonymous says:

  dh tak laku nk berlakon kot....pas ni kalu berlakon kat filem kita boikot filem tu

 4. Anonymous says:

  Itulah, siapa suruh. Sudah tahu status diri sebagai WARGA EMAS, masih juga berdegil. Padan muka. Kerajaan sudah berulang kali bagitahu perhimpunan anjuran Anwar Ibrahim bahaya, rakyat Malaysia khususnya orang Melayu ni benar-benar degil. Tidak menghargai jasa kerajaan. Ini dosa juga namanya - makan jasa kerajaan tetapi mengutuk kerajaan.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.