..

..

Mahfuz Bean mesti suka monyet ini sertai BERSIH 3.0

on Friday, April 27, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 CommentsMahfuz pernah cakap orang gila yang baru keluar dari hospital pun boleh mengetuai BERSIH jika beliau mahu pejuangkan pilihanraya di negara iaitu bersih dan adil . Kenyataan ini kerana nak pertaham Ambiga yang jelas dalang LGBT tetapi diangkat sebagai ketua Bersih .

Gambar di atas pulak  menujukkan  juak-juak BERSIH menyarung baju rasmi mereka kepada seekor monyet sebagai tanda sokongan haiwan berkenaan . Memang dah terlampau terdesak betul puak-puak ini bagi menghimpunkan esok seramai 500 ribu orang  sampai monyet pun nak ajak sekali duduk membantah . hahaha...

Ini semua hasil fatwa Mahfuz la tentang syarat sapa  sertai Bersih ...kalau orang gila pun boleh sertai , ni pulak haiwan ..hahaha..

** Kalau beruk pun diheret ...adakah yang pergi ke sana itu pun dianggap beruk juga ?? Lu pikir la sendiri ...3 Responses

  1. Anonymous says:

    spr kena pastikan tuan beruk ni tidak mendaftarkanya sebagai pengundi,sekarang ni apa yg boleh dipolitikan akan dijadikan isu.termasuk binatang.

  2. Anonymous says:

    oiiii111111111111111111111111111kalau dh x berseh jangan masok bertanding,yang gila nak masok bertanding ngapa?yang pertikaikan SPR ni semuanya pernah menang pilihanraya,apa mau lagi!raayat dh pilih BN,kt negeri pakatan u mengapa x kata pilihanraya dinegeri berkenaan x adil!.

  3. Anonymous says:

    Mahfuz tu binatang apa? Keturunan BEROK ke?

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.