..

..

Hot ! Gambar Scha tayang paha putih gebunya...

on Thursday, April 12, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Amboi ...mentang-mentang la pahanya putih gebu dan tiada kesan2 tak diingini .. boleh   tayang  lagi pahanya seperti amoi cina .

Insaf-insaf la sikit Scha ,  hang tu sudah nak jadi bini orang pun iaitu kepada  Awal Ashaari  ....

Tambah-tambah lagi mereka ini couple cintan paling hot di Malaysia  yang telah membuat artis Hollywood kalau tengok pun boleh  menangis ...

Mana tidaknya  Awal Ashaari sanggup  melutut sambil tunjuk cincin dalam kotak pada Scha Al Yahya dalam rancangan Propaganza, rancangan hiburan gossip baru Astro.


Kita ni orang Melayu ,ada adat.. buat la cara lebih sopan sikit ..


Leave a Reply

Blogger Widgets
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.