Fazura VS Neelofa, siapa rebut Anugerah wanita paling cantik di ABP2011 ?

on Monday, April 9, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 9 Comments


Semalam di ABP 2011 , Hero Malaya  Rosyam Noor secara live memuji Fazura sebaga artis wanita paling cantik  .  Di ketika semua media , blogger menumpukan kepada  aksi Neelofa semasa di karpet merah , Fazura  dipuji melambung sekali ketika di dalam Arena Of Stars .

Adakah pujian ini sinis atau jenaka ?

Tapi GPB yakin ia tidak melunturkan semangat ribuan  peminat Neelofa termasuk blogger tersohor Penang , Dr MIM .  Bagi mereka , Neelofa tetap paling menawan dan cantik dikalangan artis wanita di ABP 2011 malam tadi. Tayangan free lurah dendam paling dalam  itu telah memukau ramai mata jutaan  pria ...


Itu yang  blogger MPP  gelarkan Neelofa sebagai artis yang memenangi Anugerah Lurah Paling Dalam ABP 2011 .KLIK DI SINI



kecantikan Fazura mendapat pujian Rosyam ..


9 Responses

  1. Mana2 pun ok...

    PENDUDUK FLAT 4 TINGKAT KERINCHI SIBUK PINDAH, NURUL IZZAH SENANG2 BERJOLI. Baca di sini...

    http://apakecoh2.blogspot.com/

  2. Anonymous says:

    kalau cantik pun tak payah le nak tunjuk benda2 yang tak sepatutnya. Terus jadi tak cantik. Tak secantik mana pun...

  3. Anonymous says:

    Neelofa xde lah cantik sgt..sama e cam artis2 lain pun...apsal famous sgt ek? maya karin, diana danielle, shilla hamzah...ramai jg yg sama cantik..semua pun cantikla...xde yg lebih2 cantik:)1st time tgk neelofa.x rasapun dia terrrrrrsgt lawa...biasa2 jew

  4. spartan says:

    Dahla tu jgn laga2kan diorg nie..jgn jadi batu api...bukn apa..Neelofa mungkin ok.dia cool tp fazura kang berbunyi lagi kt Twitter die..semakin pjg pergaduhn tu nnti...kita sbg penyokong industri hiburan msia sepatut menyatukn artis bukan jadi org tgh melaga2kan meraka.. (part rosyam puji tu aku tau...aku perati gelagat die.obvious..tp syhhh x nk komen apa2) peace yo...

  5. Anonymous says:

    Da penah jumpa dua2 'live'.. Ternyata si 'juling air' Neelofa xleh dibanding ngan si cantik manis Fazura.. really natural beauty..

  6. Anonymous says:

    fazura memang boom!!!...lofa?

  7. Anonymous says:

    fazura memang cantik...x make up pun lawa sgt. lofa??? xde aura ape pun bila tgok...

  8. Era Fazira artis paling cantik di malaysia..

  9. Kalau malaysia..artis yg paling cantik adalah era fazira,,

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.