Beza Anwar Ibrahim & Shah Rukh Khan bila tiba di AS ??

on Saturday, April 14, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment




GPB pelik juga dengan pihak berkuasa AS ini yang menahan hero filem  Don 2 , Shah Rukh Khan selama 2 jam di lapangan terbang mereka .  Tak kan  selebriti terkenal dunia ini yang sudah banyak kali ke negara terbabit ditahan macam seorang  penjenayah .

Mungkin sebab Shah Rukh Khan ini bukan agen atau bekerja dengan mereka , itu yang kena tahan macam itu. Ia beza sekali dengan  seorang pemimpin songsang dari Malaysia iaitu Anwar Ibrahim yang mendapat layanan First Class dari AS .

Anwar pergi sana macam rumah kedua dia je . Anak-anak dia pun semua tinggal dan berlajar di sana . Apa tidaknya passport pun siap dalam masa 24 jam .KLIK DI SINI 








- India melahirkan rasa marah dengan tindakan pihak berkuasa Amerika Syarikat (AS) menahan aktor popular Bollywood, Shah Rukh Khan kira-kira 90 minit di lapangan terbang White Plains dekat sini, hari ini.

Menteri Hal Ehwal Luar India, SM Krishna berkata, dasar menahan dan kemudian meminta maaf di pihak berkuasa AS tidak harus berterusan.

Aktor itu tiba di lapangan terbang White Plains dengan menaiki pesawat peribadi untuk menghadiri satu majlis di Universiti Yale.


One Response

  1. Anonymous says:

    aiyo...bila artis lebih d banggakn b'banding yg berpendidikan..wlpan dia parti pembangkak..tp kita kena tau apa yg dia pegang dlm diri n nama dia..adoi ai..mkin sedih aku tgok pmikiran org2 kg aku nih

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.