Barisan Artis Nasional (BAN) isytihar sokong kerajaan BN !

on Sunday, April 22, 2012 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments





Seramai 30 artis terkenal tanah air hari ini menyertai persatuan Barisan Artis Nasional (BAN) sebagai tanda sokongan terhadap kerajaan Barisan Nasional (BN).

Antara artis berkenaan adalah Adlin Aman Ramli, Datin Emylia Rosnaida, Emelda Rosmila, Azza, Ery Putra, Isma AF, Angeline Tan dan Shajiry Damery.


Presiden BAN, Datuk AC Mizal berkata, BAN yang merupakan persatuan berasaskan kesenian dan hiburan itu akan menyokong dan membantu kerajaan dalam melaksanakan agenda pembangunan kesenian dan kemasyarakatan.

Beliau turut menegaskan, sebagai pertubuhan yang menghimpunkan barisan artis dan penggiat tanah air, BAN tidak akan menyokong sebarang anasir-anasir yang cuba meruntuhkan perpaduan, kesejahteraan dan kedaulatan negara.


2 Responses

  1. Anonymous says:

    Sedar lah wahai sume.ygk la artis yg sertai be end ramai yang artis lagrho.tgk fida tu elok pakai tudung sebelum ni dn tinggal nmpak tengkuk. .beza ngan artis yg sertai pas.tgk artis yg insaf sertai pas.tgk mcm aisyah.bob luqman.sham kamikazee.sedah.buka mata.

  2. Anonymous says:

    hmm artis. apela yg dorang tahu . setakat hiburan n gula2 be end x ke mana pun . cakap la pape pun . the truth is still the truth.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.